TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ovo su tri najveće dobrice zodijaka

Ovo su tri najveće dobrice zodijaka

Istinska dobrota proizlazi iz mnogih ljudskih karakteristika, a postoje horoskopski znaci koji su ispred svih po tom pitanju.

Njihova moć je što su uvijek ljubazni, spremni da pomognu i ako treba “skoče u vatru” za ljude koje vole, zbog čega su omiljeni gdje god da se pojave.

Ribe

Ovaj horoskopski znak krasi saosjećajnost i naširoko su poznati po tome da dobro slušaju. Čim im se približite osjetićete njihovu pozitivnu energiju i empatiju. Ribe svi cijene jer nisu nimalo sebični.

Djevica

Nijedan horoskopski znak nije spremniji da pomogne drugima više od Djevice. To je njihova ljepota duše zbog koje je svi vole. Spremna je čak i svoju dobrobit da stavi na kocku samo da drugima bude dobro. Nijedan put im nije predugačak, niti jedan napor preveliki. Ljudi iz njihovog okruženja znaju da se uvijek mogu osloniti na Djevicu. Zbog toga ih svi vole i poštuju.

Vaga

Vagama u trenu polazi za rukom da oraspolože drage ljude, pa čak i najveće pesimiste. U njihovom društvu se svako osjeća dobro. Vaga nikome ne može da odbije da ispuni želju, ali zna da razlikuje dobro i loše, te neće dozvoliti da drugi iskorišćavaju njenu dobrotu, piše superzena.b92.net.

(Srpskainfo – Foto: Ilustracija)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.