Ovo su tajne najboljih ljubavnika: Otkriju se brzo, a presudne su za dobar seks!

Ovo su tajne najboljih ljubavnika: Otkriju se brzo, a presudne su za dobar seks!

Šta čini dobrog ljubavnika i koje veštine mora da poseduje da bi poneo tu laskavu titulu, otkrila je seksualna terapeutkinja Trejsi Koks.

Istakla je da se već tokom prvog seksa sa određenim muškarcem otkrije da li je on dobar ili loš u krevetu.

1) Ne hvali se da je najbolji ljubavnik

Trejsi, koja je napisala broje nknjige o seksu i vezama kaže da muškarac koji je zaista dobar ljubavnik nikada za sebe to ne govori.

Dobre veštine u seksu i uobraženost ne idu zajedno. Stručnjak kaže i da hvalisanje umanjuje učinak u krevetu po automatizmu: žena od muškarca koji se hvali uvek očekuje više od onoga što on može da pruži!

2) Ne misli samo na svoje zadovoljstvo

Dovar muškarac je uvek i velikodušan i ne misli samo na vlastito uživanje. Uz to, sebičan muškarac retko dobije drugu šansu od žene, pa je to razlog više da na sebičnost u krevetu zaboravi.

3) Iskreno upućuje komplimente

Muškarac kada ženi govori lepe reči, to bi trebalo da čini iskreno. Bez skrivenih namera. Zbog čega je ovo važno? I laž se brzo otkrije i vrati se kao bumerang, a reputaciju vrhunskih ljubavnika imaju samo oni koji sa ženama imaju odnos bez laži.

4) Ispunjava želje partnerke, ne shvata ih kao “uvredu”

Postoje muškarci koji incijativu žena smatraju uvredljivom, a ispunjavanje njenih “naredbi” skoro kao poniženje. Muškarac koji ima otvoren odnos prema seksu njeno “brže” i “niže” gledaće na potpuno drugačiji način.

5) Ne izbegava oralni seks

Trejsi Koks kaže da je orgazam koji žene doživljavaju tokom seksa jedan od najintezivnijih. Zbog toga muškarac koji želi da zablista u seksu, mora da bude spreman na ovo iskustvo.

6) Ne povlači se nakon seksa

Žene nikako ne vole kada on nakon seksa zbriše. Ustane iz kreveta i nestane. Nekoliko minuta njegove pažnje dosta znači.

 

(blic.rs)

Komentarišite

Your email address will not be published.