Ove zvijezde su počele izlaziti sa svojim fanovima i nikada nisu zažalile zbog toga

March 24, 2020, 8:14 am
Svako je nekada maštao o tome da izlazi s nekom poznatom zvijezdom. Iako vjerovatno nismo razmišljali o tome da je to zaista moguće, nekada je dovoljno biti na pravom mjestu u pravo vrijeme i može se dogoditi čudo, piše Bright Side. Upravo to se dogodilo ovim zvijezdama i njihovim obožavateljima.

Justin Bieber i Hailey Baldwin

Kada je Hailey bila mlađa, bila je veliki obožavatelj Justina Biebera i Selene Gomez. Nakon što su njih dvoje raskinuli, Hailey i Justin su se prvi put sreli kada ih je upoznao njen otac. Više puta su raskidali i mirili se otkad su se upustili u vezu 2014. godine, a vezu su ozakonili 2018. godine, dok su vjenčanje upriličili 2019. godine u Južnoj Karolini.

Kim Kardashian West i Kanye West

Kanye je bio veliki obožavatelj Kim Kardashian prije nego što su počeli izlaziti. On je, jednostavno, “znao da će biti njen muškarac na duže vrijeme”, kako je priznao u jednom intervjuu. Jednom je nacrtao sebe na božićnoj čestitki porodice Kardashian i pogrešno je izgovorio njeno ime kada su se prvi put sreli, rekavši “Kard-dijon”. Oni su imali raskošno talijansko vjenčanje, a sada imaju četvero djece: North, Sainta, Chicago i Psalma.

Jessica Alba i Cash Warren

Jessica je upoznala Casha na produkciji filma Fantastična četvorka 2004. godine, gdje je bio asistent produkcije. Cash je bio Jessicin obožavatelj godinama, a kasnije su se vjenčali i dobili troje djece.

John Travolta i Kelly Preston

Iako su oboje slavne zvijezde, Kelly se zaista zaljubila u Johna onog trenutka kada je vidjela poster za film Briljantin. Znala je da će se udati za tog čovjeka i sada su u sretnom braku još od 1991. godine.

Matt Damon i Luciana Barroso

Matt je 2002. godine radio na filmu Zauvijek zajedno u Miamiju. Jedne noći je otišao u bar u kojem je radila Luciana Barroso.

“Doslovno sam je vidio preko prepune prostorije, doslovno”, rekao je Matt Ellen DeGeneres o noći kada je upoznao Lucianu.

Sada su sretno vjenčani od 2005. godine i imaju četvero djece.

Reese Witherspoon i Jim Toth

Jim Toth je radio u agenciji koja je promovirala rad Reese Witherspoon. Tehnički, njega biste mogli nazvati plaćenim obožavateljem. Oni su sretno vjenčani i imaju zajedničkog sina.

Billie Joe Armstrong i Adrienne Nesser

Billie je upoznao svoju ženu na jednom od svojih koncerata, a ona je bila jedna od velikih obožavateljica grupe Green Day. Vjenčali su se 1994. godine i imaju dva sina.

Patrick Dempsey i Jillian Fink

Jillian Fink je bila izuzetno uzbuđena kada je Patrick Dempsey zakazao šišanje kod nje 1994. godine. Bio joj je sladak i konstantno je flertovala s njim. Vjenčali su se 1999. godine i imaju troje djece: Tallulu, Darby i Sullivana.

Steve Harvey i Marjorie Bridges

Steve i Marjorie su se upoznali u klubu komedije, u Memphisu, gdje joj je Harvey prišao i na pozornici joj rekao: “Ne znam ko si ti, ali ja ću se oženiti tobom.”

Julia Roberts i Danny Moder

Danny je bio veliki Julijin obožavatelj. Bio je snimatelj na snimanju njenog filma Meksikanac i zaista su se zbližili tokom snimanja. Vjenčali su se 2002. godine i imaju troje djece.

Jerry Seinfeld i Jessica Sklar

Iako se Jessica nikada nije razmetala slavom svog muža, postala je poznata po pisanju kuharica i vođenju dobrotvornih organizacija. Upoznali su se dok su vježbali u teretani 1998. godine. Ona je ostavila svog prvog muža zbog ovog komičara, uprkos tome što se upravo vratila s medenog mjeseca. Jerry i Jessica su se vjenčali 1999. godine i imaju troje djece.

Christian Bale i Sibi Blažić

Bale se nije planirao oženiti sve dok nije upoznao ličnu asistenticu Winone Ryder i promijenio svoje mišljenje. Sibi i Christian su se odmah pronašli i vjenčali su se 2000. godine.

Adam Sandler i Jacqueline Titone

Sandlerova karijera bila je na samom vrhuncu kada je upoznao svoju partnericu. Upoznali su se na snimanju filma Tata od formata. Također, imali su dosta zajedničkih prijatelja. Počeli su izlaziti i vjenčali su se 2003. godine i imaju dvoje djece.

Princ William i Kate Middleton

Priča se da je Kate, još kada je imala 13 godina, na zidu držala poster princa Williama. Nekoliko godina kasnije, njih dvoje su se sreli. Vjenčali su se 2011. godine i imaju troje djece: Georgea, Charlotte i Louisa.

Anne Hathaway i Adam Shulman

Anne je upoznala svog muža, producenta, 2008. godine preko zajedničkog prijatelja. Kako se ispostavilo, Shulman je već bio njen veliki obožavatelj. Između njih se javila kemija i ubrzo su postali nerazdvojni. Vjenčali su se 2012. godine i imaju dvoje djece.

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *