TV K3

android aplikacija

instaliraj

Osam načina kako ženi priuštiti višestruke orgazme

Osam načina kako ženi priuštiti višestruke orgazme
Iako je uvijek dobra ideja potražiti savjete od seksualnih terapeuta, također je korisno saznati šta pravi muškarci rade kako bi zadovoljili svoje partnerice u krevetu.

Fokusirajte se

Za vrijeme odnosa maksimalno se usredsredite na partnericu sve dok barem jednom ne dođe do vrhunca. Promjena tempa i položaja tijela su samo neki od faktora koji joj mogu donijeti višestruke orgazme. Brze promjene ili čak i one male u pogrešnom trenutku mogu napraviti problem, ali prava promjena u pravo vrijeme može biti odličan potez.

Seks igračke

Iako se tokom odnosa parovi dobro zabavljaju i bez seks igrački, pojedinci su uočili kako upotreba igrački ili seksualnih pomagala može unaprijediti njihov odnos.

Dirty Talk

Prema nekim nalazima stručnjaka, blizu dvije trećine orgazama pokrenuto je mentalnim procesima, a ne samo fizičkim kontaktom. Dakle, ponekad ćete svoju partnericu uzbuditi nestašnim riječima i prije nego krenete u akciju.

Predigra

O važnosti predigre sve su priče davno ispričane. Efikasan uvod učinit će da vaša partnerica bude u potpunosti spremna za spolni odnos, a predigra može znatno olakšati proces da žena dostigne vrhunac.

Stimulacija klitorisa

Većina muškaraca je primijetila da njihova partnerica brže doživljava orgazam za vrijeme intenzivnije stimulacije klitorisa. Klitoris je sam po sebi najosjetljiviji dio ženskog spolnog organa, a intenzivna i učestala stimulacija može ženu dovesti i do višestrukih orgazama.

Upotreba lubrikanata

Upotreba lubrikanata može učiniti seks dosta ugodnijim iskustvom za žene. Čak su vještačka maziva i jedno od osnovnih sredstava pomoću kojih neke žene mogu doživjeti vrhunac tokom seksa. Prema riječima muškaraca, upotreba lubrikanata uz stimulaciju klitorisa predstavlja dobitnu kombinaciju.

“Tajni znakovi”

Ukoliko dođe do promjene u disanju vaše partnerice, ako se počne znojiti i ispuštati neobične zvukove, to je znak da ste na pravom putu kako biste ju doveli do vrhunca.

Grickanje

Općepoznata je činjenica da žene imaju erogene zone čija stimulacija ih može dovesti do orgazma. Grickanje ušiju, vrata i bradavica može također dodatno uzbuditi ženu i pripremiti je za vrhunac.

Komentarišite

Your email address will not be published.