Opra ostala bez Emija za intervju sa Harijem i Megan

September 13, 2021, 8:18 am

Intervju američke TV voditeljke Opre Vinfri sa princom Harijem i njegovom suprugom Megan Markl, koji je uzburkao svjetsku javnost, nije dobio najprestižniju američku televizijsku nagradu Emi.

Vinfri i njen tim bili su nominovani u kategoriji za najbolje vođenu emisiju, ali je nagradu osvojio glumac Stenli Tuči za emisiju o italijanskoj hrani i kulturi “Tragajući za Italijom”.

Dvočasovni intervju sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa potresao je britansku monarhiju kada je Megan optužila jednog od članova kraljevske porodice da je zapitao “koliko bi tamna” mogla da bude boja koža njihovog sina Arčija i navela da ju je život u kraljevskoj porodici doveo “na ivicu samoubistva”, prenosi Rojters.

To je bio prvi televizijski intervju ovog para nakon što su početkom 2020. godine odlučili da se odreknu kraljevskih dužnosti i presele u Kaliforniju.

Intervju je u prva tri dana nakon emitovalnja gledalo više od 49 miliona ljudi širom svijeta.

Hari i Megan nisu prisustvovali skromnoj ceremoniji na kojoj su se dodjeljivale nagrade za kreativnu umjetnost koja prethodi dodjeli glavnih Emi nagrada sljedeće nedjelje.

(Tanjug)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *