TV K3

android aplikacija

instaliraj

Održan ribolovački kup na jezeru Drenova (VIDEO)

Održan ribolovački kup na jezeru Drenova (VIDEO)

Sportsko ribolovačko društvo ,,Ukrinski cvijet’’ organizovalo je danas  ribolovački kup u disciplini ,, lov ribe udicom na plovak i priprema riblje čorbe’’. Ovo takmičenje koje se organizuje po osamnaesti put, organizovano je na jezeru Drenova.

Prijatan topao dan uz miran krajolik pored jezera Drenova, ukupio je mnogobrojne vješte ribolovce. Mnogi od njih pokazali su svoje umijeće kroz lov ribe i pripremu riblje čorbe, koje su im omogućile razne nagrade.

Treće i drugo mjesto u kategoriji seniorskih ekipa,  osvojili su takmičari iz Prnjavora i Derventa dok je prvo mjesto otišlo  u ruke takmičarima iz Slovenije.  Domaćini i osvajači trećeg mjesta ne kriju zadovoljstvo održanim turnirom. Ljubiša Novarlić član ekipe SRD ,,Ukrinski cvijet” kaže da ovaki događaji učestvuju u promociji opštine.

,, Značaj je višestruk počevši od druženja, prenošenja informacija, pecanja i samog takmičenja na kraju krajeva. Svi mi pričamo kako volimo da se družimo što je jedna istina, ali volimo i pobjediti. Ja sam jedan od tih koji voli da peca da otpeca najbolje što mogu i kad se ukaže prilika da se pobjedi.”,izjavio je Novarlić.

Da u ribolovu dobre uspjehe ne postižu samo muškarci, pokazuju i primjeri pripadnica nježnijeg pola. U kategoriji seniorki prvo mjesto je otišlo ribolovnom društvu ,,Bosna” iz Maglaja dok su drugo i treće mjesto osvojili ženski ribolovci iz Laktaša i Dervente. Član ribolovnog društva ,,Bosna” Jasmina Binić kaže kako je zadovoljna ostavrenim rezultatom.

,, Prvo mjesto uvjek donese sreću za nas ali za nas posebno zato što smo ostvarili ove godine, poseban plasman. Bilo je naporno pošto je vruće, riba nije baš radila ali eto izgurali smo i uspjeli smo.”,izjavila je Binićeva.

Član sportsko ribolovnog društva ,,Ukrina” iz Derventa Saja Vidović kaže kako su s ekroz ova takmičenja svi zajedno srodili i kako u svemu tome pobjeda ne znači mnogo.

,, Čar je ovo druženje a pobjeda ne znači sad puno. Ima toga puno, tako da je ovo sada jedno lijepo druženje i uvjek mi je drago doći ovdje u Prnjavor.” istakla je Vidovićeva.

Presjednik SRD ,,Ukrinski cvijet” Petar Janković kaže kako Se ovaj tradicionalni turnir organizuje organizuje uvjek u isto vrijeme povodom slave opštine Prnjavor Preobraženja Gospodnjeg. Navodi i da će se truditi da se ovaj turnir organizuje i u budućnosti.

,, Mi svake godine u isto vrijeme, organizujemo zajedno sa opštinom Prnjavor i sa lokalnom zajednicom ovaj kup i tako da evo iz godine u godinu, a danas je jedan od najboljih kupova do sada. Ovo je interes , više znači, u čast krsne slave, dok se slavi slava opštine biće i ovih kupova i drugih sportskih manifestacija koje su na nivou naše opštine.”, izjavio je Janković.

Ovo takmičenje se orgnizuje osamnaesti put a učestvovalo je 16 ekipa seniora, 4 ekipe seniorki i 4 ekipe invalida.

TV K3

 

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.