Odlaže se sahrana Marine Tucaković do oporavka njenog supruga od korone

September 20, 2021, 10:24 am

Marina Tucaković koja je izgubila bitku poslije teške bolesti u 67. godini biće sahranjena kad njen suprug Aleksandar Radulović Futa bude preležao koronu.

Marina je posljednje dane provela u KBC Dragiša Mišović, gdje je prebačena nakon što joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus, prenosi Blic.

Marinina posljednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana. Ipak, datum sahrane se odlaže kako bi Aleksandar Radulović Futa, najveća ljubav čuvene Marine, prisustvovao njenom ispraćaju na vječni počinak.

Naime, Futa je zaražen korona virusom, i trenutno se nalazi u samoizolaciji u svom stanu na Vračaru. Kako piše Kurir, sahrana će se najvjerovatnije održati za desetak dana, kada bi se Radulović oporavi od korone i kako bi najbliži mogli da isprate Marinu na večni počinak.

Podsjetimo, Futa se kroz suze oglasio za medije nakon vesti o Marininoj smrti riječima: ”Istina je”, čime je potvrdio najtužnije moguće vesti – da njegove drage više nema.

Srpskainfo.com (Foto: RAS Srbija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *