TV K3

android aplikacija

instaliraj

Odgovor Vaskovića na javni poziv za svjedočenje

Odgovor Vaskovića na javni poziv za svjedočenje

Slobodan Vasković je na javni poziv Tužilaštva za svjedočenje odgovorio na svom blogu.

Odgovor prenosimo u cjelosti.

“Vaskovićev odgovor na javni poziv Miodragu Bajiću, šefu Pravosudne zločinačke organizacije, čiji sastavni dio je i Posebno odjeljenje za zaštitu korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala N/R

-Bajiću, ja od 26.03. ove godine svakodnevno na svom blogu JAVNO svjedočim o tome ko je organizovao, naredio, izvršio Teško Ubistvo Davida Dragičevića i ko sve prikriva taj Zločin. To se zove Otvoreni Izvor! Nastaviću to da činim. Javno!

 

-Jedna od osoba koja prikriva Naručioce Ubistva, Ubice, Saučesnike, posebno svog ličnog prijatelja Darka Ilića si i ti Bajiću, o čemu sam javno svjedočio na svom blogu – slobodanvasković.blogspot.ba.

-Da znaš da čitaš ili da ti je stalo do zaštite zakona i hapšenja ubica, ti bi sve to, što sam ja javno svjedočio, dosad istražio. Ali nisi, jer štitiš Naručioce Ubistva, Ubice Davida Dragičevića i njihove saučesnike. Sa svim ostalim o čemu ja javno svjedočim od 26.03.2018. godine.

-Ja ne izbjegavam da primim poziv, kao što lažeš u svom javnom saopštenju, jer sam ti, između ostalog, lično dostavio 05.10. ove godine kopiju svoje lične karte, kako bi mi poziv mogao uručiti, a ne ostavljati ga pred vratima stana, čiji su vlasnici moja djeca. I gdje ja nisam prijavljen. Pa nakon toga falsifikovati da si mi uručio poziv, što ti je bila namjera.

Imam dokaze i za to, a imaš i ti.

-Nećeš ti meni određivati gdje ću ja i kada živjeti i kuda se kretati. Tvoja nesposobnost da otkriješ moju adresu pokazatelj je tvojih ukupnih sposobnosti.

-Ja sam SLOBODAN ČOVJEK i mogu da se krećem kad hoću i kud hoću i ne pada mi na pamet da sjedim na “adresi” i čekam kad ćeš se ti sjetiti da mi uručiš neki poziv.

-Uzgred, otkud ti u predmetu Teško Ubistvo Davida Dragičevića, kada su u tom predmetu tužioci zločinci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo i Zorica Baroš!

-Odgovori javnosti kada si preuzeo predmet, pa se meni javno obraćaš?!

-Sve ovo ti pišem kako bi se “izbjegle bilo kakve manipulacije informacija”.

-Još par stvari.

-Pozivu ću se odazvati kada mi ga lično uručite. Valjda ste za toliko sposobni. Dao sam ti kopiju lične karte 05.10. i veoma ti pomogao, da ne tražiš u CIPS-u i ne lutaš po haustoru u kojem žive moja djeca.

-Tvoje prijetnje da ću biti priveden od sudske policije i kažnjen sa pet hiljada KM možeš objesiti Milanu Tegeltiji, sa kojim zajedno osmišljavaš zločine u pravosuđu, o “rep”!

-Za kraj – Koliko si van sebe svjedoči i činjenica da mi upućuješ poziv putem medija, što je nezapamćeno u istoriji pravosuđa! Popij nešto za smirenje, ili neka ti dodaju bar onaj “jefitni LSD”! Premda si ti navikao na skuplje “stvari” za smirenje!

Dodatak/ATV/Slučaj Dragičević: Vasković pozvan u tužilaštvo u svojstvu svjedoka

Republičko tužilaštvo pozvalo je Slobodana Vaskovića na saslušanje u svojstvu svjedoka u predmetu ubistva mladića Davida Dragičevića, potvređno je za Srpskainfo.

Oni su rekli da ga je pozvalo Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privednog kriminala.

“Vasković se poziva da 16. oktobra pristupi u prostorije tužilaštva kako bi bio saslušan na okolnosti koje su mu poznate u vezi iznošenje tvrdnji da su određena lica, pripadnici MUP Republike Srpske počinili ubistvo,” rečeno je u Republičkom tužilaštvu.

U Tužilaštvu su dodali da Vasković očigledno izbjegava lično primiti poziv, jer se ne nalazi na adresi na kojoj je prijavljen, kako bi se izbjegle bilo kakve manipulacija informacija u vezi sa njegovim pozivanje, odlučeno je da se ovaj poziv uputi javno, putem javnog informisanja.

Ukoliko se ne odazove pozivu i svoj izostanak ne opravda može biti priveden od strane Sudske policije i kažnjen sa pet hiljada  maraka.”

(Slobodan Vasković)

Komentarišite

Your email address will not be published.