TV K3

android aplikacija

instaliraj

Objedinjen pristup internetu

Novi paket kompanije "M:tel" "Open Duo Net" sa dvostrukim internetom omogućava pristup internetu posredstvom ADSL veze u kući, ali i van kuće posredstvom mobilnog interneta, i to uz jednu pretplatu.

Objedinjen pristup internetu

Promotivna ponuda “Open Duo Net” paketa tokom ovog mjeseca namijenjena je rezidencijalnim korisnicima, i u zavisnosti od odabrane brzine interneta postoje paketi “Open Duo Net jedan” po cijeni od 30 KM i “Open Duo Net dva” po cijeni od 65 KM.

U paketu “Open Duo Net jedan” objedinjena je usluga pristupa internetu posredstvom fiksne mreže sa brzinama do 5120/448 kilobajta u sekundi, sa neograničenim flet saobraćajem i jednom mejl adresom, dok je 100 megabajta prostora na veb serveru predviđeno za korisnikov mejlboks, a pet megabajta za postavljanje lične prezentacije.

U ovom paketu pristup internetu posredstvom “M:tel” mobilne mreže je neoganičen, sa maksimalnom brzinom prenosa do 7,2 megabajta u sekundi i količinom prenesenih podataka do jednog gigabajta.

Paket “Open Duo Net dva” kreiran je za korisnike sa nešto višim zahtjevima i to sa brzinama do 10240/640 kilobajta u sekundi , neograničenim flet saobraćajem, mejl adresom i prostorom za mejlboks, kao i veb prezentacijom isto kao i u prvom paketu.

Kada je riječ o pristupu mobilnom internetu, korisniku je na raspolaganju 16 gigabajta prenesenih podataka pri maksimalnim brzinama do 21 megabajta u sekundi.

Iz kompanije “M:tel” ističu i da korisnici “Open Duo Net” paketa mogu odabrati vrhunske tablet i laptop uređaje po izuzetno povoljnim uslovima.

Više informacija o novoj “Open Duo Net” ponudi zainteresovani mogu dobiti pozivom “M:tel” korisničkog servisa na broj 0800 50 005, ili na interent stranici open.mtel.ba.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.