Objavljena “Forbsova” lista najplaćenijih glumaca: Dvejn Džonson ponovo na vrhu

August 13, 2020, 3:54 pm
Glumac Dvejn Džonson ponovo je na vrhu “Forbsove” liste najplaćenijih glumaca.

Na vrhu liste najplaćenijih glumaca na svijetu u 2020. godini, koju časopis “Forbs” objavljuje u avgustu svake godine, ponovo se našao Dvejn Džonson, a prva dva pratioca su mu Rajan Rejnolds  sa procijenjenom zaradom od 71,5 miliona dolara i Mark Volberg sa zaradom od 58 miliona dolara.

Ovogodišnjih deset najplaćenijih glumaca ukupno je zaradilo 545.5 miliona dolara, a više od četvrtine ove sume isplatio im je “Netfliks”. Divovska striming platforma je u stvari isplatila 140,5 miliona dolara glumcima koji drže prvih šest mjesta na “Forbsovoj” listi.

Dvejn Džonson je drugu godinu zaredom na vrhu liste sa zaradom od 87,56 miliona dolara, a za ulogu Interpolovog agenta koji proganja kradljivce umjetnina u novom “Netfliksovom” filmu dobio je honorar od 23,5 miliona dolara.

Rajan Rejnolds, Mark Volberg, Ben Aflek i Vin Dizel samo su od “Netfliksa” ukupno zaradili 85 miliona dolara. Ben Aflek je ukupno zaradio 55 miliona dolara, dok je Vin Dizel zaradio 54 miliona.

Uticaj striming kompanija dobija na ubrzanju. Očekuje se da će “Netfliks”, koji je na vodeće glumce u Holivudu potrošio više od bilo kog pojedinačnog studija, ove godine uložiti više od 17 milijardi dolara u nove sadržaje.

“Epl TV plus” navodno planira da baci više od 30 miliona dolara kako bi pridobio Rajana Rejnoldsa za novi božićni film, a “Amazon” šestom sa “Forbsove” liste, bolivudskoj zvijezdi Akšaju Kumaru, nudi 10 miliona za ulogu u televizijskoj seriji koja je još u pripremi.

Na ovogodišnjoj “Forbsovoj” listi našli su se i Lin Manuel Miranda (45,5 miliona), Džeki Čen (40 miliona), Vil Smit (44,5 miliona) i Adam Sendler (41 milion).

Glassrpske.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *