Novi napadi na Novaka: Švajcarci tvrde da je Srbin davno vakcinisan

October 8, 2021, 4:32 pm

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ponovo je na meti javnosti zbog one slike sa festivala u Njujorku!

Prije samo nekoliko dana američki mediji željeli da dokažu celom svijetu da se Srbin vakcinisao, a sada su istim putem krenuli i Švajcarci!

Naime, jedan lokalni švajcarski glasnik, “Argauer Cajtung” objavio je tekst sa naslovom: “Da li je bivši anti-vakser davno vakcinisan?”

 

Upravo u tom tekstu su izneli svoju “teoriju” o tome da je Srbin odavno primio cjepivo i za to su uzeli isti podatak, tačnije sliku iz Njujorka.

Vjerovatno se time ne bi bavili, da nije odavno pokrenuta tema da vi oni teniseri koji žele da igraju na prvom grend slemu u Australiji morati da se vakcinišu. Naime, vlasti države Viktorija, čiji je Melburn glavni grad, donele su odluku da svi sportisti koji žele da se takmiče na njihovoj teritoriji moraju da prime obje doze vakcine protiv korone kako bi mogli da se takmiče.

 

To je bio razlog da se i američki portal “Sportskeed” uključi u javnu raspravu, a upravo je isti razlog naveo i pomenuti švajcarski list – Novak Đoković je vakcinisan protiv korone jer je, nedavno posjetio popularni muzički festival u Njujorku “Samerstejdž”!

Podsjetimo, na ovoj manifestaciji nikako nije bilo moguće prisustvo bez potvrde o vakcinaciji, jer su samo oni koji su dobili cjepivo mogli da uđu u Central Park, gdje je uslikan srpski as, prenio je američki portal, a istim rečima su se obratili i Švajcarci.

Takođe, Švajcarci su u tekstu zaključili i da se Novak Đoković mnogo manje eksponira nego ranije, naročito kada je u pitanju vakcinacija, a to što više ne zauzima bilo kakav stav, zapravo priznanje “poraza”, preneo je “Telegraf”.

Izvor: srpskainfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *