Novi iPhone SE stiže naredne godine?

Odlična vijest za iPhone korisnike koji se i dalje vode idejom Apple da je ekran dijagonale 4 inča najpraktičniji za korišćenje.

Novi iPhone SE stiže naredne godine?

Većina tih korisnika i dalje koristi iPhone SE, međutim model uskoro puni 2 godine pa je pitanje da li je vrijeme za nadogradnju. Neki izvori tvrde da se upravo to sprema.

Posljednje informacije koje su se pojavile navode da će se novi model iPhone SE 2 pojaviti u prvom kvartalu naredne godine. Novi uređaj će navodno zadržati ekran dijagonale 4 inča u kombinacji sa čipsetom A10 koji se inače nalazi u modelu iPhone 7.

Ono što još uvijek nije poznato je cijena uređaja, ali je sigurno da će iPhone SE 2 imati najnižu cijenu od svih iPhone uređaja koji će se pojaviti naredne godine.

iPhone SE 2 nažalost neće imati ekran bez ivica.

iPhone SE 2 će se proizvoditi u Indiji, jer je upravo Indija jedno od ciljanih tržišta, ali će se prodavati u cijelom svijetu. Ukoliko se informacija ispostavi kao tačna, sljedeće godine bi mogli da vidimo 4 Apple uređaja, tri uređaja će imati dizajn koji ima iPhone X dok bi četvrti mogao da bude iPhone SE 2, piše “Mobilni svijet”.

Nezavisne novine

Komentarišite

Your email address will not be published.