Novak proslavio vimbldonsku titulu na svečanoj večeri – u operi

July 8, 2014, 7:15 am

 

Đoković je, poput Petre Kvitove koja je trijumfovala u pojedinačnoj konkurenciji, na svečanoj večeri bio u društvu svog stručnog štaba, koji je uključivao i Borisa Bekera, ali i njegovu lepšu polovinu, Šerleli “Lili” Kersenberg.

Od danas, samo na sajtu Blic.rs možete da pogledate ekskluzivni video momačke zabave Novaka na Ibici, ali i sedam ilustrovanih storija o ljubavi Novaka i Jelene u susret njihovom predstojećem venčanju. Specijal pogledajte OVDE. Partner u izradi specijala je Banka Inteza sa svojom American express karticom.

Pored našeg šampiona u pojedinačnoj konkurenciji, tu je bio i naš šampion u miks dublu, Nenad Zimonjić sa suprugom i svojim trenerom, ali i neki koji se nisu domogli titule ovoga puta.

Među njih spadaju i gosti poput Kristine Mladenović, francuske teniserke našeg porekla, koja je zajedno sa Timeom Baboš poražene u finalu ženskog dubla od Eranijeve i Vinči iz Italije, ali i legendarna Martina Navratilova, šampionka iz 2013, sada teniska penzionerka Marion Bartoli i mnogi drugi…/BLIC.RS/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.