TV K3

android aplikacija

instaliraj

Novak pobjedio Kverija u Zvezdinoj noći

Novak pobjedio Kverija u Zvezdinoj noći

Novak Đoković uspješno je počeo takmičenje na turniru masters serije u Sinsinatiju i eliminisao Sema Kverija rezultatom 7:5, 6:1.

Srpski as nije otvorio meč kako je očekivano, ali je ubrzo uspio da preokrene stvari u svoju korist.

Iskusni Amerikanac napravio je brejk na startu meča, iskoristivši prvu brejk loptu, da bi zatim sigurnim servama stigao do prednosti od 2:0. Igralo se gem za gem sve do momenta kada je na Kverijevu servu Novak stigao do 15:40. Najbolji teniser svijeta nije iz prve prilike napravio brejk, ali jeste iz druge i nadoknadio rani zaostatak.

Prvi set rješen je u 12. gemu kada je Đoković stigao do nove dve brejk lopte. Najduži gem prvog seta pripao je Novaku, kao i set.

Kveri je pružio otpor na startu drugog seta i mogao ponovo do brejka u ranoj fazi, ali je propustio dve prilike za to. Zatim je imao dobar servis gem, pa ponovo mučenje Novaka Đokovića i nove dve brejk lopte američkog igrača. Opet ih Kveri nije materijalizovao i osudio sebe na propast.

Do kraja meča više nije osvojio nijedan gem. Đoković je napravio brejk i poveo sa 3:1, zatim oduzeo i sledeću servu Amerikancu kada je već bilo 5:1 na semaforu. Uz jedan izgubljen poen stigao je do prve meč lopte u sedmom gemu drugog seta, i iskoristio je.

U osmini finala Sinsinatija Đoković će igrati protiv boljeg iz duela Karenjo-Busta – Izner.

Srpska info

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.