TV K3

android aplikacija

instaliraj

Novak na terenu u Kvinsu i Vimbldonu

Novak na terenu u Kvinsu i Vimbldonu

Naš najbolji teniser posle poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa od Italijana Marka Čekinata, rekao je da postoji mogućnost da propusti predstojeće turnire koji se igraju na travi.

Međutim, 21. igrač sveta od ovog ponedeljka promenio je odluku, pa će nastupiti najpre na turniru u Kvinsu koji je na programu 18. juna gde će se spremati za treći grend slem u sezoni, a zatim će igrati i na Vimbldonu koji se održava od 2. jula do 15. jula.

– Radujem se učešću na turniru u Kvinsu. Nakon uzbudljivih turnira u Rimu i Parizu, okrećem se novim izazovima. Traba je retka i posebna podloga tako da sam srećan što ću imati mogućnost da se takmičim na vrlo jakom turniru koji će mi ujedno biti odlična priprema za Vimbldon – rekao je Đoković.

On je naveo da će sa njim u timu biti Marjan Vajda i Gebhard Fil Grič.

– Biće ponovo sa mnom i to je ono što me dodatno raduje. za sada smo se dogovorili o naredna dva turnira, za kasnije ćemo da vidimo – poručio je Nole.

Tako će Novak imati priliku da ostvari dodatne bodove jer u Londonu nije nastupao prošle sezone, dok je na Otovrenom prvenstvu Engleske predao meč zbog povrede lakta Tomašu Berdihu u četvrtfinalu.

Blic

Komentarišite

Your email address will not be published.