TV K3

android aplikacija

instaliraj

Nole, pazi leđa: Nemci hoće da ukradu Bekera

Teniski savez Nemačke raskinuo saradnju sa selektorom Dejvis kup reprezentacije Karstenom Arijensom zbog čega razmišljaju o njegovom zameniku

Nole, pazi leđa: Nemci hoće da ukradu Bekera

Teniska ikona Boris Beker mogao je poput slavnog zemljaka Lotara Mateusa da decenijama čeka na ozbiljan trenerski angažman u otadžbini, da rezultati Novaka Đokovića nisu uverili Nemce u njegovu stručnost.

Posle otkaza selektoru Dejvis kup reprezentacije Karstenu Arijensu Nemački teniski savez ozbiljno razmišlja da nekadašnjem šampionu ukaže poverenje, ali se sada on nećka.

– Ne mogu sada sebe zamisliti u poziciji selektora Dejvis kup tima – bio je Beker kratak u obrazloženju, ali je njegov saigrač iz najboljih dana nemačkog tenisa Karl Uve Šteb dopunio izjavu:

– Boris je toliko zaokupljen karijerom Novaka Đokovića da ja ne vidim apsolutno nikakve šanse za njegovo dodatno angažovanje u Teniskom savezu Nemačke.

Potpredsednik TS Nemačke Dirk Hordof nije želeo da potvrdi medijske navode o dolasku Bekera na mesto Arijensa, već je poručio da će rezulltati pregovora sa kandidatima uskoro biti dostupni javnosti.

 

 

 

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.