Nisu grejali klupu: Ove zvezde mlate milione, a ni srednju školu nemaju!

May 25, 2015, 10:43 am

Iako su ostvarili fantastične karijere i poznati su širom sveta, do toga nisu došli zahvaljujući knjigama i grejanju stolice. Mnogi glumci nisu čak završili ni srednju školu.

Robert de Niro

Malo pre nego što je napunio 17. godina, Robert je napustio srednju školuPre nego što je dobio ulogu u “Kumu”, Robert (71) nije bio zvezda. Živeo je u Njujorku, i dva puta je upisivao privatne škole, ali nijednom nije maturirao.

Pred svoj 17. rođendan 1960. godine, Robert je odlučio da napusti školu kako bi pohađao jedan glumački studio. Nešto kasnije je došao i čuveni Vito Korleone koji mu je doneo prvog Oskara.

Kameron Dijaz

Bila je ubeđena da će postati manekenka i sa 17 godina napustila je srednju školuKameron (42) je u tinejdžerskim godinama bila ubeđena da će postati manekenka. I zato je u 17. godini odustala od školovanja, kako bi se posvetila modelingu. Upravo preko manekenstva je uspela da upliva u holivudske vode, i tu se zadržala do danas.

Džoni Dep

Sa samo 13 godina napustio je školu i pridružio se lokalnom benduJedan od omiljenih glumaca Tima Bartona odustao je od škole jer je želeo da bude rok zvezda. Kada je imao 13 godina pridružio se lokalnom bendu koji se zvao “Plamen”. Iste godine je, navodno, izgubio nevinost sa devojkom u autobusu za turneje. Sa 15 godina je definitivno odustao od škole. Iako bend jeste bio lokalno popularan, nije stekao svetsku slavu. Džoni se proslavio tek kasnije kada je na nagovor Nikolasa Kejdža postao glumac.

Kventin Tarantino

Smatrao je da će više naučiti samo, nego u školi, sa 16. godina napušta školuKventin Tarantino (52), jedan od najpoznatijih režisera u istoriji, takođe nije bio dobar đak. Kventin je sjajan primer kako nekome ko ima dara nije neophodna diploma da bi postao vrhunski stručnjak u svom poslu. Zanimljivo je da je on od škole odustao sa 16 godina, jer je smatrao da će više moću da nauči sam nego u školskoj klupi. On je svoju karijeru gradio sporo, ali kvalitetno. Počeo je kao razvodnik u lokalnom bioskopu, a danas je ime koje svi poštuju.

Al Paćino

Nije bio dobar đak, pa je odlučio da sa 17 godina prestane sa školovanjem. Iako je postao jedan od najvećih glumaca u istoriji Holivuda, Al Paćino (75) nije bio uzoran đak. On je sa 17 godina odustao od škole, nakon što je pao na svakom predmetu osim na engleskom. Učlanio se u pozorište i imao je veliki broj poslova sa strane kako bi zaradio za život. Kada je imao 21 godinu uhapšen je, jer je nosio oružje.

Dru Barimor

Prvi put se pojavila pred kamerama sa samo 11 meseci, visoko obrazovanje joj nije bilo potrebnoKada postanete zvezda još u dečijem uzrastu, obrazovanje obično ne ide uz to. A s obzirom na to da se Dru (40) prvi put pojavila pred kamerama kada je imala 11 meseci, a sa 7 godina je već glumila u hit filmu “E.T.”. Jasno je da joj nije bilo suđeno da završi školu.

Robert Dauni Džunior

Nakon razvoda njegovih roditelja on je odlučio da napusti školu sa 17 godinaJoš jedan Robert na listi, ovog puta nešto problematičniji. Dauni (50) za razliku od svog starijeg kolege nije imao problema sa dobijanjem uloga, jer je prvi glumački posao imao sa pet godina, kada je glumio zajedno sa ocem. Međutim, on je sa 17 godina, kada su mu se roditelji razveli, odustao od škole.

Nikolas Kejdž

Sa 17 godina prestaje sa školovanjemNikolasu (51) je pravo prezime Kopola i nećak je čuvenog reditelja Fransisa Forda Kopole. Tako da je ovom čoveku Holivud očigledno bio u venama. Nikolas je od srednje škole odustao sa 17 godina, kako bi mogao da se posveti glumačkoj karijeri. Godinu dana kasnije je već dobio prvu ulogu na televiziji.

Ketrin Zita Džons

Jedna od najlepših glumica na svetu sa 15 godina napustila je školuOna je u 15. godini odustala od školovanja, preselila se u London i posvetila se glumačkoj karijeri. Od malena je nastupala u lokalnom pozorištu, pa je znala da je gluma ono čime želi da se bavi. Ipak, nije u potpunosti odustala od obrazovanja jer je upisala umetničku školu u Londonu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.