TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Nikada nisam bio tako blizu smrti”: Influenser zaronio pod led i zamalo poginuo (VIDEO)

“Nikada nisam bio tako blizu smrti”: Influenser zaronio pod led i zamalo poginuo (VIDEO)

TikTok zvijezda Džejson Klark ugrozio je svoj život tokom snimanja neuobičajenog videa.

Klark na TikToku ima više od 403.000 pratilaca, a putem Instagrama objavio je informaciju da se zamalo udavio tokom plivanja ispod površine zaleđenog jezera. Misija nije tekla kako je želio, a u jednom je trenutku očajnički pokušavao pronaći izlaz na površinu.

– Nikada nisam bio tako blizu smrti. Mislio sam da će mi se očne jabučice smrznuti – stoji u opisu video snimka. Video prikazuje Klarka kako skače u rupu, a potom pliva ispod leda. Iznenada staje i pokušava pronaći izlaz iz zamke.

– Površina vode na mjestu gdje je rupa nije se razlikovala od dna leda. Kada sam se okrenuo i osjetio čvrst led, pomislio sam da sam blizu rupe – navodi Klark. Shvatio je da izlaza nema pa se pokušao vratiti. Ipak, smanjena vidljivost ispod leda, odvela ga je dalje od otvora za zrak.

– Pokušao sam razbiti led. Ne znam što me natjeralo da pokušam posljednji put. Izgubio sam dah i ništa nisam vidio. Prihvatio sam stvarnost i potpuno odustao – objašnjava Klark i dodaje da je na kraju zamahnuo rukom prema ledu. Ispostavilo se da je udario u tanak sloj leda i uspio ga probiti. People prenosi da se Klark krajnjim naporom uspio probiti kroz led.

– Bila su mi potrebna dva do tri daha kako bih povratio vid – objašnjava influencer i dodaje da osoba koja ga je snimala nije prepoznala opasnost situacije u kojoj se nalazi.

Vil Smit je podijelio Klarkovu objavu na Instagramu, a uslijedio je komentar Dženifer Garner.

– Ne sviđa mi se ovo – napisala je glumica. Korisnici društvene mreže ostali su šokirani nakon objavljenog videa, a mnogi su napisali da je Klark imao puno sreće.

– Drago mi je da si uspio, ali sam si tražio nevolju. Trebalo je pokušati s konopcem. Uvijek mora postojati signal za slučaj opasnosti. Srce mi stane kada ovo gledam – piše u jednom od komentara.

Uprkos zastrašujućem iskustvu, Klark je odlučio pokušati ponovno. Pratiocima je rekao da je napravio sve kako bi misija protekla sigurno. Otvor je bio dovoljno velik da može izići iz vode, bez obzira na nepredviđene okolnosti.

– Drugi je pokušaj bio uspješan. Morate probati dva puta – stoji u opisu objave na Instagramu, prenosi Klix.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.