TV K3

android aplikacija

instaliraj

Nije dobio nijedan lajk- Jokić i njegova poruka od četiri riječi zbog koje su Hrvati u nevjerici

Nije dobio nijedan lajk- Jokić i njegova poruka od četiri riječi zbog koje su Hrvati u nevjerici

Koliko Nikola Jokić dobro igra u NBA ligi, svjedoči pažnja koju privlači ne samo u SAD i Srbiji, već i u srpskom komšluku.

“Srbin koji hara NBA ligom” može da se nađe kao naslov i na vodećim hrvatskim portalima, a jedan takav naslov je i razlog za ovu priču.

Prije otprilike osam godina Jokić je kao 15-godišnjak živio i rastao u Somboru. Svi već znate taj dio njegove životne priče – odrastao sa dva starija brata, volio košarku, ali i da klopa, pa onako krupan i ne baš mnogo skočan, više je uživao igrajući se sa loptom nego što bi neko mogao da pomisli da je u pitanju budući “pravi košarkaš”.

A izrastao je ne u pravog košarkaša, već mladića koji sa 23 godine, koliko sada ima, već ima više tripl-dabl utakmica u NBA ligi od legendarnog Karima Abdula Džabara.

Ali, prije onih skoro osam godina, Jokić je sjeo za kompjuter i na Fejsbuku nešto napisao. Samo četiri riječi, ali dovoljno da sada, 2019, to završi u naslovu hrvatskog sajta Index. Naslov glasi: “Za ovaj status Srbin koji hara NBA ligom nije dobio ni lajk”.

U tekstu slijedi i pojašnjenje:

– Desetak dana pre 16. rođendana, početkom februara (2011.) jedan mladić na Fejsuku je napisao status “oće neko na basket”.

Nije dobio nijedan lajk.

Igor Curkovic@IgorCurkovic

Just a friendly reminder that the best center in the NBA once asked “does anybody wanna play hoops” on Facebook.
(AND DIDN'T GET A SINGLE LIKE ON IT, BTW)

94 people are talking about this

Tu je i foto-dokaz kao prilog:

Sada, osam godina kasnije, u glasanju za NBA Ol-star, za Jokića stiglo 1.445.989 glasova navijača. Ili “lajkova”, kako vam volja.

I igraće na meču “svih zvijezda”, odlukom trenera klubova najjače košarkaške lige na svijetu.

Minule noći, poslije koje je uslijedilo prilično NBA zatišje zbog 52. Superboula, Nikola Jokić se, četvrtim tripl-dablom od početka 2109, pobrinuo i da njegov trener bude na Ol-staru, piše Blic.

Izvor: srpskainfo/ Blic

Komentarišite

Your email address will not be published.