Nešić: Cilj DNS-a Brčko po mjeri građana (FOTO)

September 5, 2020, 3:09 pm

“Brčko po mjeri građana – poruka je koju je danas lider Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić poslao članstvu u Brčkom, gdje je održana sjednica Opštinskog odbora DNS-a, na kojoj se razgovaralo o pripremama za predstojeće lokalne izbore.

Nešić kaže da je to DNS koji želi da unese novu energiju i novi način rada u Brčkom.

– Kao što vam je poznato Brčko ima dobar geografski položaj i ako bude imao ljude koji će znati koristiti domaćinski budžetska sredstva sigurno možemo ostvariti jedan dobar privredni rast. Duboko vjerujem da ljudi koji će nositi listu DNS-a na lokalnim izborima imaju i znanje i volju i energiju da ostvare to što je interes građana Brčkog i Republike Srpske – rekao je Nešić.


Članstvo je na sjednici OO upoznato i sa kandidatima za poslanike u brčanskoj skupštini, koju će predvoditi aktuelni ministar u Vladi RS Đorđe Popović. Smatra da u brčanskom DNS-u imaju dovoljno kvalitetnog kadra i energije da ostvare dobar izborni rezultati budu dio političke scene u distriktu.

– U Brčkom postoji dovoljno prostora da se učini gradom svih njegovih građana, da čojek ima svoje dostojanstvo. Ne želim da kritikujem ovom prilikom, ali da nemamo situaciju da sa enormnim sredstvima budemo negdje u sredini – kaže Popović.

Kaže da DNS u Brčkom vidi u koaliciji sa nekom od srpskih stranaka u
– Mi ćemo svakako biti neko ko će afirmisati interese srpskog stanovništva u Brčkom i to je potpuno normalno i potreba da se napravi što kvalitetnija koalicija biće od izuzetne važnosti – rekoa je Popović.

Sjednici brčanskog DNS-a, na kojoj su promovisana 34 kandidata stranke prisustvovali su i članovi Glavnog odbora.

(TV K3)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.