TV K3

android aplikacija

instaliraj

Nelegalne igre na sreću u Banjaluci, Gradišci i Vlasenici

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću u Banjaluci, Gradišci i Vlasenici.

Nelegalne igre na sreću u Banjaluci, Gradišci i Vlasenici

“Nelegalno priređivanje kladioničkih igara na sreću otkriveno je u sportskim kladinicama `Balkan net` na dvije lokacije u Vlasenici – u ulicama Svetih apostola Petra i Pavla i Kralja Petra”, saopšteno je iz Ministarstva finansija Republike Srpske.

Iz Ministarstva navode da su inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću juče otkrili nelegalno priređivanje igara na sreću posredstvom sedam automata u Banjaluci – u ugostiteljskoj radnji “Kum”, kao i u poslovnom objektu na adresi Nikole Tesle bez broja u Gradišci.

“Ove objekte su zapečatili inspektori Uprave, a protiv odgovornih lica biće preduzete zakonom propisane mjere i radnje”, navedeno je u saopštenju Ministarstva finansija.

Iz Ministarstva napominju da će inspektori Republičke uprave za igre na sreću i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim i planskim inspekcijskim nadzorom s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.