TV K3

android aplikacija

instaliraj

Neka žene polude za vama!

Za većinu žena važi da su veoma komplikovane i da ni same ne znaju šta žele. Ipak, na neke postupke sve padaju!

Neka žene polude za vama!

Zavesti neku devojku ponekad izgleda kao nemoguća misija. Međutim, to zna da bude samo prividno. Ovo su neki od načina kako da zavete i najzahtevnije žene. Mnoge se  na to “pale”, zašto ne bi i ona koja se vama dopada? Uostalom, pokušajte – nećete ništa izgubiti, a možete mnogo dobiti!

Prvo i najbitnije, nikada ne jurite za njom, ma koliko da vam se dopada. Ukoliko želite da dobijete njenu pažnju, morate da prestanete da je “salećete”. Budite suzdržaniji i misteriozniji, pažnja će joj nedostajati i poželeće da je dobije. Ali to mora i da zasluži!

NE OTRKIVAJTE PREVIŠE!

Devojke vole sve da znaju o vama. Međutim, nemojte im odmah reći sve jer ako vas prebrzo “pročitaju” prestaćete da im budete zanimljivi. Trudite se da budete malo zatvoreniji, naročito tokom upoznavanja i poželeće da vas viđa sve češće kako bi što više saznala o vama.

BUDITE DUHOVITI

Dobar smisao za humor prija svakoj ženi. Naravno, nemojte preterevati jer ne treba da o vama mašta kao o zabavljaču, već kao o potencijalnom partneru koji kao još jedan plus ima i dobar smisao za humor. Duhovitost stvara pozitivna osećanja koja ne mogu da ignorišu tako da je dobro pokazati i tu stranu.

NEMOJTE JE DIZATI U OBLAKE

Devojke koje su svesne svoje lepote vole komplimente, ali su već prilično oguglale na njih. Pažnju takvih devojaka nećete dobiti ako je uverite u to da želite da je osvojite, već da ona mora da osvoji vas. Preuzmite ulogu da vi birate i da ona mora da se potrudi da osvoji vas i da dokaže da stvarno jeste najlepša i najprivlačnija. Još jednom, birajte, ne dozvolite da budete birani.

NEMOJTE DA BUDETE “NA UZICI”!

Neka ona juri vas i to tako da izgleda da će vas teško uhvatiti. To će joj stvoriti utisak da više ona misli o vama nego vi o njoj, što će je izludeti i naterati da vas zavede. Kako doći do toga? Tako što će morati da se potrudi da vas nađe. Ne odgovarajte joj odmah na poruke, pravite se da ste zauzeti. Kada vas pozove i javite se, potrudite se da to bude kad ste u ženskom društvu. Neka čuje ženske glasove! Kada vas pozove na piće recite da ćete videti, da imate već nešto u planu pa ako nađete vremena… Naravno, nemojte ni u ovome preterivati jer ćete je potpuno odbiti od vas.

 

(Men's Health)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.