TV K3

android aplikacija

instaliraj

Nastupom belgijskog dua 2manydjs zatvoren 11. Weekend Media Festival

Nastupom belgijskog dua 2manydjs zatvoren 11. Weekend Media Festival

Fantastičnim nastupom belgijskog dua 2manydjs sinoć je zatvoren 11. Weekend Media Festival, najveći festival komunikacijske industrije u regiji.

Međunarodne zvijezde koje je obožavao i genijalni David Bowie na završnom partiju pod nazivom “Weekend Goes Global” rasplesali su staru tvornicu duvana u Rovinju i posjetio priuštili zabavu svjetskog nivoa.

„Siguran sam da ni ove godine Weekend nikoga nije ostavio ravnodušnim. U tri dana imali smo raznovrsne partyje, od legendarne Zdenke Kovačićek i Marka Tolje uz pratnju Jazz orkestra HRT-a, preko Bolesne braće pa sve do 2manydjs-a. Još jednom smo stvorili savršeni ambijent za druženje sudionika iz komunikacijske industrije iz cijele regije, a pripreme za sljedeći Weekend počinju već sutra“, rekao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

11. Weekend Media Festival okupio je više od 5000 učesnika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata. Posjetioci su u šest dvorana učestvovali na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje je održalo više od 150 uticajnih govornika iz cijeloga svijeta.

Izvor: Nezavisne novine 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.