TV K3

android aplikacija

instaliraj

Nastupima Ede Maajke, Kultur Shock-a i Viva Vox-a završen treći OK Fest (FOTO)

Nastupima Ede Maajke, Kultur Shock-a i Viva Vox-a završen treći OK Fest (FOTO)

Treći i završni dan OK Fest-a su obilježili sjajni nastupi grupe Kultur Shock, hora Viva Vox i Ede Majkee.

Nakon što je bend Genova zagrijao publiku na završnoj večeri festivala na binu je izašao reper Edo Maajka i održao odličan nastup, a publika je u glas pjevala sve hitove ovog popularnog muzičara kojem se na bini pridružio bend iz Seatllea Kultur Shock-a koji su udružili snage i otpjevali dvije zajedničke pjesme.

edo majka

Nakon sjajnog nastupa na binu je izašao popularni hor Viva Vox koji je atmosferu na završnici festivala učinio jedinstvenom i posebnom.

viva vox

U toku trajanja festivala u saradnji sa Operacijom Kino i Sarajevo Film festivalom u Sinema zoni prikazana su tri filmska ostvarenja, a u sklopu dnevnog programa festivala juče je organizovanai panel diskusija na temu:Omladinski turizam – primarni turisticki proizvod regiona.

Posjetioci su mogli da uživaju i u čarima raftinga na rijeci Tari, te u planinarenju do Trnovačkog jezera. Tokom trajanja festivala organizacija Euro Beta postavila je četiri velika ekološka ostrva sa po četiri kontejnera kako bi učesnici mogli pravilno odlagati konzerve, boce i drugi otpad.

Sponzori festivala su kompanija Mtel i Nektar pivo.

 

(RTRS)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.