TV K3

android aplikacija

instaliraj

Napravio silikonski prst da se zaštiti od virusa (VIDEO)

Napravio silikonski prst da se zaštiti od virusa (VIDEO)

Pored neviđenog broja ljudi koji rade od kuće kako bi pomogli suzbijanju širenja virusa korona, ipak ima i onih koji još moraju da uđu u kancelariju. Ti pojedinci moraju da budu što oprezniji kada se kreću van svojih domova.

Ali jedan momak je otišao korak dalje – Ričard Skrubis, osnivač jedne startap firme iz Latvije, napravio je silikonski prst koju je pričvrstio na štap, kako bi mogao uđe u svoju kancelariju, koja se otvara otiskom prsta.

Čak je objavio i video-snimak sebe kako koristi “uređaj” na ulazu u njegovu kancelariju. Na snimku možemo vidjeti kako skener otiska prsta prikazuje zeleno svjetlo kada koristi silikonski prst, piše Ladbible.

Klip je objavio na društvenoj mreži Twitter, a haštag koji Skrubis koristi u objavi, #FlattenTheCurve, odnosi se na koncept da možemo usporiti vrhunac oboljevanja od virusa korona sprečavanjem širenja infekcije – čime spasavamo živote.

U video-postovima objašnjava kako je napravio ovo pomagalo, rekavši da mu je bilo potrebno oko sat i po za čitav proces.

Iako je Skrubisova kreacija sjajna, i dalje imajte na umu da je najbolja prevencija od širenja zarare često pranje ruku.

https://twitter.com/i/status/1239878783521390593 http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.