Najpoznatiji seks snimci slavnih: Scene koje su promijenile živote zvijezda

May 26, 2015, 7:06 am

S najnovijim seks skandalom u Hrvatskoj, nismo se mogli ne prisjetiti svih poznatih kućnih snimaka koji su šokirali domaću ali i svjetsku javnost.

Tina Katanić meta je novog seks skandala koji je potresao hrvatsku javnost. Nekoliko dana kontroverzan video kruži Internetom, a o celom slučaju oglasila se i sama Tina, za Dnevnik.hr.

Osećam se poniženo, obeshrabreno. Zbog okolnosti celog slučaja u kojoj su mnoge stvari učinjene preko moje volje, danas sam dala iskaz u zagrebačkoj policijskoj upravi i dalje će institucije pravne države raditi na zaštiti mojih prava. Potražila sam pravnu pomoć i ubuduće će moje interese zastupati ovlašćena advokatska kancelarija, rekla je Tina o seks videu.

Još jedna loto devojka doživela je neugodno iskustvo sa seks videima. Reč je o Suzani Mančić koja je bila jako popularna u bivšoj Jugoslaviji. U javnost je izašao njen intimni video snimak koji ju je bacio na stub srama.

Novinari su mi dojavili. Rekli su mi gospođo Mančić, mi to imamo i sutra će sve novine pisati o tome. Deca su mi, srećom odrasla u zdrave i normalne mlade osobe ali to je moglo biti pogubno za njih, a potom i za sve nas. Da nisam imala decu, ne bih se mnogo sekirala, ali kad imaš dve devojčice u školi, to je smak sveta- ispričala je Suzana.

Svi već znaju za poznati slučaj Severine Vučković. Njen kućni filmić jedan je od najspominjanijih kada su u pitanju seks skandali u regiji. Iako nije zaboravljen, Severina se uspešno transformisala u najveću zvezdu u regiji i okrenula karijeri.

No, no nisu one jedine. Svetski slavne zvezde suočavale su se i s puno gorim slučajevima – i još su uspele profitirati od seksi snimaka.

Svakako najpoznatija zvezda današnjice je Kim Kardašijan čiji je kućni pornić izašao u javnost 2007. Kim je tada tužila Vivid Entertainment, koji je plasirao sporni video, a osam meseci nakon skandala njena porodica  je dobila ponudu koja se ne odbija – rijaliti šou “Keeping Up With Kardashians”. Video je i dalje prati, no Kim je uspela ostvariti svetsku karijeru, zarađuje milione zahvaljujući svom imenu, a izbacila je i popularnu igricu za mobilne telefone. Udala se za Kanja Vesta s kojim ima kćerku.

I njena prijateljica Paris Hilton bila je žrtva objave kućnog pornića. Njen video izašao je 2003., a objavio ga je njen bivši dečko Rik Solomon. U sličnoj situaciji našla se i “Baywatch” zvezda Pamela Anderson. Njen kućni video s bivšim suprugom Tomi Liem podigao je veliku medijsku prašinu.

Plejbojeva zečica Kendra Vikinson prošle godine susrela se s duhovima prošlosti jer se Vivid Entertainment “dokopao” i njenog kućnog pornića koji je snimila još u srednjoj školi!

Kako god bilo i na koji je god način snimljeno, činjenica je da će ih priča o seks skandalu pratiti do kraja života. Kada se već tako nešto dogodi, možda je najbolje sve prepustiti zakonskim službama te najbolje iskoristiti iz novonastale situacije.

 

(dnevnik.hr)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.