TV K3

android aplikacija

instaliraj

Najpoznatiji kuvar na svijetu otkrio JEDNOSTAVAN TRIK uz pomoć kojeg je izgubio 23 kilograma

Najpoznatiji kuvar na svijetu otkrio JEDNOSTAVAN TRIK uz pomoć kojeg je izgubio 23 kilograma

Jedan od najpoznatijih kuvara na svijetu, Gordon Remzi na Instagramu se pohvalio svojim novim izgledom. I reakcije su fenomenalne.

Gordon Remzi (51) veći dio ljeta proveo je s porodicom u Americi, gdje se, između ostalog, pripremao i za humanitarni triatlon u Londonu, na kojem se prikupljao novac za pacijente “Great Ormond Street” bolnice i organizaciju “Gordon and Tana Ramsay Foundation”, koju je proslavljeni škotski kuvar osnovao sa suprugom.

Remzi je spomenuti triatlon odradio sa svojih dvoje od četvoro djece – kćerkom Megan i sinom Džekom, a njegove fotografije s treninga, koje je objavio na Instagramu, pokrenule su pravu lavinu oduševljenih komentara – poznati kuvar je, naime, smršao skoro 23 kilograma, o čemu je nedavno govorio gostujući u TV showu “Today”, prenosi Blic Žena.

– Moj otac je imao 53 godine kad je umro od srčanog udara. Nikad nije dobio priliku da jede u mom restoranu. To me i dan danas boli. Kad sam nakupio 122 kilograma, shvatio sam da nešto mora da se promjeni, da moram da počnem da mislim na sopstveno zdravlje… Nisam htio da moja djeca ostanu bez oca – izjavio je Gordon prije dva mjeseca. U skidanju kilograma najviše mu je pomogla supruga Tana (43), s kojom je u braku već 22 godine.

– Poslužila sam se njegovom provjerenom metodom kako bih ga natjerala da se pokrene – rekla sam mu da se malo “zaokružio” u struku – našalila se spisateljica i TV voditeljka. Gordon je umjesto rigorozne dijete odlučio da smanji porcije hrane i tako reguliše kilažu.

– Kao kuvar moram da probam ono što pripremam u svojim restoranima, i to puno puta na dan, svaki dan… Ali veliki doručak, veliki ručak i veliku večeru zamjenio sam malom količinom hrane i upalilo je – pohvalio se Remzi.

srpskainfo

Komentarišite

Your email address will not be published.