Najneobičniji seksualni običaji širom sveta: Ko to smatra da je seks bolest?

Najneobičniji seksualni običaji širom sveta: Ko to smatra da je seks bolest?

Ok, u spavaće sobe nije red da se zaviruje i svi imamo ovakve ili onakve navike, ali kada zavirite malo u tradicije naroda po svetu, što svakako nije degute, susrećete se sa običajima koji su vezani za seks, a u najmanju ruku su čudni. Evo, pogledajte.

Javna ejakulacija

U drevnom Egiptu svi su bili opsednuti masturbacijom. U skladu sa tim narod je verovao da je reka Nil nastala nakon ejakulacije boga Atuma. Zato su faraoni, tokom određene manifestacije, da bi dokazali svoj useksualnu moć,  javno masturbirali kraj Nila.

Imena za genitalije

Nekada davno na Havajima je bilo sasvim normalno da svojim genitalijama date imena. Postojale i posebne pesme, koje su ljudi pisali o svojim polnim organima.

Podmetni nogu

Narod Guajiro iz Kolumbije ima poseban ceremonijalni ples. Ako devojka tokom plesa podmetne mladiću nogu, oni moraju da imaju seks.

Seks je bolest

Međutim, u Irskoj je pojam seksa sasvim suprotan od onoga što seks znači u Kolumbiji. Stanovnici malog ostvra Enis Bejspadaju među najzatvorenija društva na svetu kada je reč o seksu.

Svake godine na ostrvu je gomila naučnika koja istražuje ponašanje stanovnika.

Za stanovnike ovog ostrva seks je nešto jako loše za njihovo zdravlje i veoma ga retko upražnjavaju. a kada to i rade, nikada ne skidaju odeću do kraja.

Starije žene kao učiteljice seksa

U Polineziji na određenim ostrvima dečaci imaju prvi seks sa 13 godina. Ali imaju ga sa određenom ženom, starijom ženom, koju su odabrali roditelji dečaka. Prema ostrvljanima to je način da se dečaci na pravi način upoznaju sa seksom.

 

(agencije)

Komentarišite

Your email address will not be published.