TV K3

android aplikacija

instaliraj

Nadal o žrijebu: Čudno je to

Španski teniser i branilac trofeja na Rolan Garosu Rafael Nadal je bio u prilično dobrom raspoloženju poslije žrijeba za drugi Grend slem sezone, a na kome bi mogao da se, voljom žrijeba, sa Novakom Đokovićem sastane već u četvrtfinalu.

Nadal o žrijebu: Čudno je to

Ranije bi njihov duel mogao da bude samo u finalu ili polufinalu, jer su obojica bila među četvoricom najboljih na ATP listi, ali je Rafin pad na svjetskom rangiranju uslovio da bude tek šesti nosilac. Time je i postalo moguće da se Novak (prvi nosilac) sastane sa Nadalom, što se voljom žrieba i dogodilo.

“Čudno je to… Mislim, nije se dešavalo prethodnih godina da se Novak i ja tako rano sastanemo. Ali, da bih uopšte došao do tog meča sa Đokovićem, moram prethodno da ostvarim četiri pobjede. Nadam se da sam spreman. Igram malo sporije nego inače, ali nastavljam naporno da treniram. U Parizu se, zaista, osjećam kao kod kuće, jer sam mnogo divnih momenata doživio u ovom gradu, naročito na Rolan Garosu”, rekao je Nadal.

Rafa će u prvom kolu igrati sa 18-godišnjim Kventinom Halisom iz Francuske, a potom bi mogao da se sastane sa Aleksandrom Dolgopolovim, Adrijanom Manarinom, Grigorom Dimitrovom i, potom, sa Novakom Đokovićem.

RTRS

Komentarišite

Your email address will not be published.