TV K3

android aplikacija

instaliraj

Nadal morao da odustane od turnira

Nadal morao da odustane od turnira

Žestoka borba za prvo mjesto na ATP listi do kraja godine sada je malo lakša za Novaka Đokovića, pošto je Rafael Nadal odlučio da ne igra na mastersu u Šangaju (7-13. oktobar).

Španac je imao lijepu šansu da na turniru koji donosi 1.000 bodova, a na kojem prošle godine nije igrao, dođe do poena koji bi ga potpuno približili Novaku u trci za prvo mjesto, ali je odlučio da preskoči turnir. Glavni razlog je nezalječena upala u lijevoj ruci, zbog koje je napustio prije kraja i Lejver kup.

Pored toga, Nadal je počeo pripreme i za vjenčanje sa dugogodišnjom djevojkom Ćiskom, zbog kojeg će mirovati sve do kraja oktobra i mastersa koji će se igrati u Parizu.

Upravo na tom turniru u Gradu svjetlosti i na završnom mastersu vodiće se finalna borba Nadala i Đokovića za prvo mjesto. Španac ne brani ni bod do kraja godine, jer u 2018. nije nastupao poslije US opena, dok Srbina čeka težak put, pošto mora da brani titulu Šangaju, kao i finala u Parizu i na završnom turniru.

Đoković trenutno igra na turniru u Tokiju, gdje je stigao do četvrtfinala, a to je takmičenje na kojem, osvajanjem titule, može da doda 500 bodova na ATP listi.

Srpska info

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.