Načini da ženu oraspoložite za vođenje ljubavi

November 10, 2021, 7:53 am

Jedna od najvažnijih stvari kada je vođenje ljubavi u pitanju je predigra. Mnogi muškarci to zaboravljaju, zbog čega žene polako gube interesovanje za seks.

Sebičnost u krevetu stvar je koju žene najviše zameraju svojim ljubavnicima. Ako želite da u ženi probudite želju i da oboje maksimalno uživate potrebno je da uradite sljedeće stvari:

1. Vodite ljubav što češće

Na libido žena utiče i to koliko često upražnjava seks. Što ga više ima, to ga više i želi. Ukoliko žena nema sekusalne odnose duže vrijeme ona će se prilagoditi na tu situaciju bolje od muškaraca. Ono u čemu muškarci griješe je forsiranje seksa koji je obaveza partnera. Primijenite obrnutu psihologiju – i vrlo brzo će ona pristupiti vama.

2. Budite romantični

Kao i kod pripadnika jačeg pola, žene će u pravo raspoloženje za seks dovesti mala doza truda sa suprotne strane. Iznenadite je i nakon napornog radnog dana dočekajte s romantičnom večerom, uz koju joj možete spomenuti da cijenite to što ona radi za vas. Žene vole da se primijeti ono što rade, a činjenica da je njen partner svjestan njene vrijednosti u njoj budu novu želju za intimnošću.

3. Udijelite joj kompliment

Nemojte da zapostavite vrijednost dobrog i iskrenog komplimenta. U rano jutro joj šapnite kako je predivna, nakon što izađe iz tuša zadivljeno joj šapnite da je seksi, a u situaciju u kojoj se ‘sredi’ istaknite da je za vas i dalje najljepša žena na svijetu. To će djelovati kao afrodizijak.

4. Predigra je važna

Budući da je većini žena u seksu predigra izuzetno važna, potrudite se da joj s vremena na vrijeme priredite iznenađenje u vidu večeri koja će u potpunosti biti posvećena njoj i ugađanju njenom tijelu. S predigrom možete početi ujutru, poželite joj dobro jutro jednim dugim poljupcem, a tokom dana joj šaljite uzbudljive poruke u kojima ćete joj nagovijestiti da je krajem dana čeka nešto nevjerovatno, piše 24sata.hr.

5. Ne budite predvidljivi

Upadanje u rutinu i predvidljivost u seksu najčešći je razlog zbog kojih se smanjuje zadovoljstvo seksom. Zato se često problem s intimnošću javlja u dugim vezama. Ne dozvolite da upadnete u kolotečinu, potrudite se da održite intimnost bez obzira na to koliko dugo ste u vezi.

6. Masaža pomaže

Čak i ako joj taj dan nije do seksa, iscrpljena je poslom i kućnim obavezama, za to postoji lijek koji pali u barem 90 odsto slučajeva, a to je masaža. Ponudite se da ćete je izmasirati i potrudite se da to potraje što duže kako bi se opustila, a potom pređite na konkretnije dodire.

7. Sredite se za nju

Žene će cijeniti trud muškarca da joj ugodi isto kao što i to oni čine kad žena odluči da kupi seksi kompletić potrudi se oko zavođenja. Zato obratite pažnju na ono što znate da voli, pohvalite je kad se dotjera, stavite nekoliko kapi parfema kojeg ona najviše voli ili obucite one bokserice za koje vam ona govori da su seksi. Čak i ako vam nisu tako udobne, računajte da će ih brzo skinuti.

8. Budite spontani

Ako ste navikli da vodite ljubav samo uveče i u krevetu, ako želite da poboljšate svoj seksualni život to ‘pod hitno’ morate da promijenite. Spontanost je najbolji začin seksualnom životu svakog para. Iznenadite je pod tušem idejom da joj pomognete da opere leđa ili… Tako ćete stvoriti atmosferu u kojoj ćete oboje češće misliti na seks i imati više želje za njim.

9. Seksualne fantazije su uvijek poželjne

Koliko žene vole seksualne fantazije o muškarcu koji će joj pokazati sirovu želju za njom dokazuje popularnost hitova poput ’50 nijansi sive’. Budete li povremeno neobuzdan ljubavnik, njoj dajete do znanja da vam je toliko privlačna da se teško kontrolišete, što je definitivno uzbudljivo.

10. Budite obzirni

Ne zaboravite na sitnice koje čine svakodnevni život i utiču na zadovoljstvom odnosom, pa tako i na samu redovnost seksa i želju za njim. Studije pokazuju da žene koje smatraju da je njihov partner obziran, želi da pomogne i povremeno ugađa djeluje privlačnije pa se s njim osećaju više raspoložene za seks.

Nezavisne.com (Foto: arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *