TV K3

android aplikacija

instaliraj

Na “Prnjavor openu” 250 takmičara iz četiri zemlje

Na “Prnjavor openu” 250 takmičara iz četiri zemlje

Prnjavor je domaćin tekvondo spektakla “Prnjavor open” na kojem učestvuje preko 250 takmičara, a zaljubljenici u borilačke sportove u prilici su da uživaju u vrhunskim borbama. ”Prnjavor Open”, koji se održava šesnaestu godinu za redom, najmasovnija je sportska manifestacija koja se tradicionalno održava u Prnjavoru povodom obilježavanja Dana opštine.

“Nadamo se da ćemo, kao domaćini, opravdati očekivanja svih učesnika, da će takmičenje proteći u najboljem redu, u sportskoj, fer i korektnoj atmosferi” , rekao je Njegovan.

 

S’ obzirom da se radi o dugogodišnjoj sportskoj manifestaciji kojom zapravo počinje 15-dnevni program obilježavanja 24 marta, Dana opštine Prnjavor i ovaj put manifestacija je dobila podršku opštinskih vlasti. Turnir je otvorio načelnik Opštinskog odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Ljubiša Šikarac, koji je rekao da će Opštinska uprava uvijek podržavati dobro organizovane turnire koji promovišu sport i pozitivne vrijednosti koje Prnjavor ima.

 

Prnjavor je otvaranjem ovog kupa u pravom smislu riječi “mala Evropa” jer su na jednom mjestu takmičari iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Predsjednik i trener kluba Branislav Njegovan izrazio je zadovoljstvo prisustvom velikog broja takmičara koji će pokazati borilačke vještine u formama i borbama u tri starosne kategorije.

Tekvondo turnir, koji se u Prnjavoru održava šesnaestu godinu povodom obilježavanja Dana opštine 24. marta, uvršten je u zvanični kalendar takmičenja Internacionalne tekvondo federacije. Iz Prnjavora su ponikli broji šampioni ovoga sporta. Ono što je važno spomenuti da je Prnjavor postao centar tekvodno sporta regije.

 

TV K3

Komentarišite

Your email address will not be published.