TV K3

android aplikacija

instaliraj

Na plaži prošetala roza kupaći kostim i prsten na lijevoj ruci

Na plaži prošetala roza kupaći kostim i prsten na lijevoj ruci

Ako su šuškanja istinita, pjevačica se sprema da po četvrti put stupi u brak. Dženifer Lopez (48) već dugo uživa u ljubavi sa sportistom Aleksom Rodrigezom.

Bejzbol igrač Aleks Rodrigez (42) dugo je važio za neuhvatljivog, a na listi njegovih ljubavi su, između ostalih i Kameron Dijaz, Demi Mur i Rita Ora. Ipak, skrasio se tek kraj latino dive. A sudeći po najnovijim slikama, tu ljubav riješio je i da ozvaniči.

Dženifer je na Instagramu okačila sliku na kojoj uživa na plaži sa Aleksom, dodavši uz nju “Ovakve sitnice su najvažnije”.

Dženifer je nakon ovog dana na plaži u centru pažnje iz dva razloga. Prvi je jednodjelni kupaći kostim roze boje koji je šetala, a koji je očarao žene, pa je već nastala pomama u potrazi za sličnim modelima.

Drugi je zlatni prsten koji se iznenada pojavio na njenom prstu. Već dugo se šuška da ju je Aleks zaprosio, pa je ovaj novi prsten samo učvrstio uvjerenje javnosti da je Dženifer spremna da opet kaže “da”. Na društvenim mrežama uveliko se raspravlja o prstenu, a dosta ljudi kaže da su “očekivali više” budući da je Dženifer ipak diva, poznata po svojoj ljubavi prema dijamantima, piše Blic Žena.

Pjevačica u intervjuima ne bježi od razgovora na temu ljubavi sa Rodrigezom, ali je više puta istakla da ne želi da žuri sa brakom. Ona je, podsjetimo, prvi put rekla “da” konobaru kojeg je upoznala u jednom kubanskom restoranu u Majamiju 1997. godine, i sa njim je u braku bila godinu dana. Potom je 2001. godine ušla u vezu sa svojim igračem Krisom Džadom od kojeg se razvela 2003. godine. Naredne godine uslijedio je brak sa Markom Entonijem od kog se razvela 2011. godine, i na kraju raskid vjeridbe sa Benom Aflekom.

Srpskainfo

Komentarišite

Your email address will not be published.