Muslin: Neće nas iznenaditi, nemam dileme za tim

October 6, 2016, 7:47 am

Reprezentacija Srbije u četvrtak igra kao gost protiv Moldavije u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

“Ne verujem da nešto može da nas iznenadi. Ne znamo njihov sastav, ali znamo mogućnosti. Za vreme utakmice možda dođe do pomeranja, ali na svaki sistem igre imamo odgovor”, rekao je Muslin.

Muslin nema dileme oko tima koji je na premijeri kvalifikacija remizirao sa Republikom Irskom 2:2 u Beogradu.

“Nemam nikakvu dilemu, tim je sastavljen i igrači znaju. Mada, uvek može nešto da se promeni u poslednjem momentu, iako nemam nikakvih dilema”, naveo je Muslin.

Prema njegovim rečima, bodovi protiv Moldavije i potom protiv Austrije su neophodni, ali ništa neće biti gotovo posle tih duela, bez obzira na rezultat.

“Treba skupljati bodove. Protiv Irske smo zaslužili pobedu, izgubili smo dva boda i sada moramo da ih jurimo. Ali, ima još utakmica i ne treba posle prve ili druge utakmice da kažemo da je gotovo. Nadam se da nećemo o tome pričati posle ove. Na svakoj utakmici idemo na pobedu”, rekao je selektor.

Muslin je dodao da je teren na stadionu Zimbru “odličan” u poredjenju sa tim kakav je bio na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu na utakmici protiv Irske prošlog meseca.

(B92)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *