Muškarci priznaju šta su najluđe stvari koje su uradili zbog žena

June 3, 2015, 8:20 am

I nisu zbog toga manje “frajeri”, naprotiv… To su pokazali muškarci koji su za Women`s Health otkrili koje su “najluđe stvari” uradili u ime ljubavi.

1. Jutarnje iznenađenje
“Moja djevojka je stanovala s dvije cimerke koje su takođe bile u vezama. Dogovorio sam se s njihovim momcima da jednu noć svi prespavamo kod njih i da im ujutro kao iznenađenje pripremimo doručak. Trebalo nam je mjesec dana da to realizujemo, ali to jutro kada smo se probudili u 6.30, otišli po namirnice i sve pripremili kako smo zamislili, izraz lica moje djevojke bio je vrijedan svega toga”, ispričao je Adrijan D.

2. Nakon napornog dana
“Moja djevojka je preživjela jednu vrlo stresnu scenu dok sam bio na putu. Kada sam se vratio, uzeo sam slobodan dan na poslu i očistio cijeli njen stan, a kadu sam napunio cvećem. Iz stana sam otišao prije nego što je ona trebalo da dođe kući, tako da sama zatekne sve to. Vratio sam se oko pola sata kasnije s picom za večeru”, ispričao je romantični Tom E.

3. Stotine crvenih čaša
“Hteo sam da pozovem svoju srednjoškolsku ljubav na matursko veče i zato sam na ogradi teniskog terena pomoću stotina crvenih čaša ispisao: “Matursko (prom)?”. I moram reći da je upalilo”, kaže Stiven P.

4. Krenulo je naopako
“Htio sam da impresioniram svoju djevojku, pa sam odlučio da je odvedem u bioskop. Ali nisam, poput svih normalnih ljudi, kupio dve karte, nego zakupio cijeli bioskop da možemo da pogledamo film sami. Ipak, nije sve tako dobro prošlo jer smo gledali film “Engleski pacijent” koji je na kraju “ubio” raspoloženje”, otkrio je Henri V.

5. Probudio sam je u 4 ujutro
“Svoju djevojku sam probudio u četiri sata ujutro kako bismo u prirodi zajedno dočekali izlazak sunca”, rekao je Majk B.

 

Stil

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.