Muk i suze na sahrani malog Vuka koji je šest godina bio u komi

September 27, 2019, 1:49 pm

Na Novom bežanijskom groblju okupilo se nekoliko stotina ljudi kako bi na vječni počinak ispratili Vuka Ercega, dječaka koji je preminuo poslije šest godina provedenih u komi. Njegovi drugari, sada već tinejdžeri, stoje sa strane držeći se zajedno, tješeći jedni druge.

Dječak Vuk Erceg (16) šest godina je bio u komi uzrokovanoj povredama glave prilikom pada sa litice u Tašmajdanskom parku 2013. godine.

On je preminuo u ponedjeljak u bolnici u Moskvi, gdje je prebačen iz Tiršove klinike, u kojoj je proveo posljednjih šest godina. Sve nade bile su usmjerene na operaciju u glavnom gradu Rusije, gdje je Vuk i rođen, ali na žalost, dječak nije izdržao.

Porodica, prijatelji i rodbina tješili su Irenu, majku preminulog Vuka koja je na početku opela dočekivala ljude ispred bijelog kovčega u kojem će počivati ovaj mališan.

Tragedija iz 2013. godine

Vuk Erceg imao je 10 godina kada je 2013. godine propao kroz oštećenu zaštitnu ogradu na Tašmajdanu. Bježeći od pčele, pao je niz liticu visoku oko 10 metara. Zadobio je teške povrede, ugnječenje velikog i malog mozga. Pored teških povreda njegovo stanje se zakomplikovalo infekcijom mozga i usne duplje, i godinama se nalazio u komi.

Izvor: srpskainfo 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *