TV K3

android aplikacija

instaliraj

M:tel – Uhvatite korak!

Ubrzajte svoj korak uz m:tel 4G mrežu, poklon 4GB mobilnog interneta i izaberite jedan od sjajnih telefona po super cijenama.

M:tel – Uhvatite korak!

Svi novi m:tel korisnici postpaid tarifnih modela koji do 8. jula ove godine zaključe ugovor, uz sve prednosti Pretplata tarifa dobiće dodatni bonus mobilnog interneta od 4 GB za prva dva mjeseca korišćenja odabranog tarifnog modela.

U okviru ove ponude imate i mogućnost kupovine odličnih mobilnih telefona po promotivnim cijenama.

TESLA HYPERLINK “https://mtel.ba/oec/pojedinacni-uredjaji/pretplata-tarife/pretplata-s-net-plus/tesla-6-4-lite”SmartphoneHYPERLINK “https://mtel.ba/oec/pojedinacni-uredjaji/pretplata-tarife/pretplata-s-net-plus/tesla-6-4-lite” 6.4 HYPERLINK “https://mtel.ba/oec/pojedinacni-uredjaji/pretplata-tarife/pretplata-s-net-plus/tesla-6-4-lite”Lite je pouzdan i dugotrajan telefon sa naprednim funkcijama, za jednostavnu i laku svakodnevnu upotrebu, namijenjen korisnicima koji žele moderan i dobro izbalansiran uređaj. Uz preporučenu tarifu Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+ ovaj telefon može biti vaš po cijeni od samo 1 KM.

LG Q HYPERLINK “https://mtel.ba/oec/pojedinacni-uredjaji/pretplata-tarife/pretplata-m-plus/lg-q-stylus”Stylus je telefon sa velikim ekranom, elegantnim metalnim okvirom i odličnim kamerama. Sa stylus olovkom hvatajte bilješke, a sa naprednim opcijama za slikanje snimite jasne fotografije visokog kvaliteta čak i u pokretu. Preporučena tarifa za ovaj model je Pretplata: M+ u kojoj izvanredni LG Q HYPERLINK “https://mtel.ba/oec/pojedinacni-uredjaji/pretplata-tarife/pretplata-m-plus/lg-q-stylus”Stylus možete kupiti odmah po cijeni od 59,10 KM a ostatak platiti na mjesečne rate od 10,30 KM.

Za više informacija o ovoj ponudi, kao i ostalim uslugama kompanije m:tel pozovite 0800 50 000, posjetite sajt www.mtel.ba ili bilo koje prodajno mjesto m:tel-a.

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.