TV K3

android aplikacija

instaliraj

m:tel ponuda uz koju dobijate poklon vaučer od 300 KM ili od 500 KM!

m:tel ponuda uz koju dobijate poklon vaučer od 300 KM ili od 500 KM!

Uz izabrane tarife L+ i XXL+ i sjajne Samsung i Huawei modele telefona, dobićete poklon u vidu vaučera od 300 KM ili od 500 KM, za Mona hotele u Beogradu ili na Zlatiboru!

U partnerstvu sa kompanijama Samsung i Huawei, m:tel vam ponovo donosi sjajne promo ponude. Ovoga puta imate mogućnost da uživate u najboljim tarifama i telefonima, a da za to dobijete i poklon vaučer za Mona hotele.

Dobitna kombinacija – spoj najboljih m:tel tarifa sa neograničenim mogućnostima komunikacije, sjajni Samsung i Huawei telefoni, te vrijedni poklon vaučeri, dobar je razlog da se odlučite za ovu ponudu.

Modeli telefona koje možete da izaberete u okviru ove ponude su Samsung: S20, S20+ i S20 Ultra, ili Huawei: P40, P40 Pro, P30 ili P30 Pro. Uz to, izaberite jednu od m:tel tarifa: L+ ili XXL+, i u tim kombinacijama dobijate vaučer od 300 KM ili 500 KM, u zavisnosti od izabrane tarife.

Vaučeri mogu da se iskoriste u hotelima Mona grupacije – Hotel Mona Zlatibor, Hotel Mona Plaza Beograd, i to do kraja ove godine.

Ne propustite šansu da se odmorite u sjajnim Mona hotelima, jer ako postanete vlasnik ovog vaučera, jasno je da sa sobom nosite i najbolju komunikaciju uz m:tel tarife i najbolje Samsung i Huawei telefone!

Sve informacije o ovoj i ostalim m:tel ponudama pronađite na sajtu www.mtel.ba ili na broj telefona 0800 50 000

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.