TV K3

android aplikacija

instaliraj

Tomić: “Motiv ubistva Davida Dragičevića velike pare povezane sa oružjem” – Dragičević: “Država svim silama zataškava slučaj” (VIDEO)

Tomić: “Motiv ubistva Davida Dragičevića velike pare povezane sa oružjem” – Dragičević: “Država svim silama zataškava slučaj” (VIDEO)

Motiv ubistva Banjalučanina Davida Dragičevića je veliki iznos novca, tvrdi advokat porodice Dragičević, Duško Tomić.

On je rekao da ima saznanja da je ubijeni David kao vrstan IT stručnjak došao do šifre koja je krila ogromnu sumu novca, povezanog sa oružjem ali pravu tajnu krije laptop, pronađen u Crkvenoj, za koji je Policija tvrdila da je Dragičević ukrao, a sada se nalazi u Policiji u distriktu Brčko, gdje kao prvi policajac radi  prijatelj ministra unutrašnjih poslova  Dragana Lukača, Goran Pisić.

Klupko oko ubistva Davida Dragičevića počelo je da se odmotava. I ranije se kao motiv navodila ogromna suma novca, do koje je ubijeni David kao vrstan IT stručnjak došao, a koja ima veze sa MUP-om.

Danas je advokat porodice Dragičević Duško Tomić potvrdio da postoje skoro pa sigurna saznanja da je veliki iznos novca pravi motiv ovog monstruoznog ubistva. Ne vjerujemo više u rad Policije, koja je u prvoj fazi istrage radial katastrofalno, toliko grubo I nemarno da se može graničiti sa namjerom, tvrdi advokat Tomić.

A laptop Đorđa Rađena bi upravo mogao I biti ključni dokaz za rasvjetljavanje ubistva ali on je predat Policiji u Distriktu Brčko gdje kao prvi policajac, tvrdi advokat Tomić,  radi  prijatelj ministra unutrašnjih poslova  Dragana Lukača, Goran Pisić.

Tomić najavljuje da će pozvati Komisiju Ujedinjenih naroda za borbu pritv tortute, sa sjedištem u Ženevi.  Advokatski tim koji radi na ovom predmetu nije uspio dobiti kompletan spisak sa izjavama svjedoka, koje im je lično zabranio postupajući tužilac Dalibor Vrećo, da bi im, danas, ipak ali samo dio spisa dao Želimir Lepir. Ocu ubijenog Davida Davor Dragičević danas iz Okružnog tužilaštva danas nisu dali traženi spisak.

Davor Dragičević rekao je da ima pet svjedoka koji su spremni da priznaju šta su vidjeli kobne noći kada je David ubijen.

Davidov otac Davor Dragičević, organizovao je danas konferenciju za novinare na kojoj su prikazane brojne kontradiktornosti I nelogičnosti kroz istragu I izjave koje su nadležni davali  u ovih šest mjeseci. Jedan od primjera je I zahtjev MUP-a Tužilaštvu da se istraga o slučaju smrti Davida obustavi. To je demantovao ministar Lukač na Anketnom odboru ali je potvrdio glavni tužilac Lepir gostovanjem na jednoj od televizija.

Davidov otac Davor poručio je da nakon svega, ne želi da živi u ovakvoj državi. Kao jedan od mogućih glavnih svjedoka, čistačica Metalske škole, I dalje je spremna svjedočiti, tvrdi Dragičević,  da je vidjela masovnu tuču ispred ove škole u noći u kojoj je David ubijen.

Opširnije u video prilogu ispod:

TV K3

Komentarišite

Your email address will not be published.