TV K3

android aplikacija

instaliraj

Modni savjeti kraljice stila

Jedna od najbolje odevenih žena na svijetu, čiji originalne kombinacije ukomponovane sa aktuelnim modnim trendovima prate i kopiraju mnoge žene, podelila je s nama nekoliko stilskih savjeta.

Modni savjeti kraljice stila

Poslovni stil

Ako morate da ispoštujete dres kod i dan provedete u dosadnoj kombinaciji, ohrabrite se i poigrajte dezenima i bojama: tufnice i prugice, tamnoplava i narandžasta boja, pustite mašti na volju.

Cipele

Svaka žena koja drži do svog modnog izraza u svom cipelarniku trebalo bi da ima duboke čizme koje sežu 7 cm iznad koljena. Iako nisu za svakodnevnu kombinaciju, fantastične su za večernje izlaske, zahvaljujući kojima ćete uvek izgledati seksi.

Marama – detalj koji može da osveži bilo koju kombinaciju

Dosadnu i jednoličnu kombinaciju možete da osvježite modnim detaljima poput marame u živopisnim bojama zavezanom preko ramena, koja je savršen izbor za djevojke koje preferiraju klasični stil, ali i za sve one koje žele da svom izgledu podare notu originalnosti.

“All black“ na drugačiji način

Ukoliko vam je crna omiljena, i ako volite tako da se oblačite od glave do pete, Olivija predlaže da crnu kombinaciju pokušate da razbijete torbom u neobičnoj boji.

 

Atv

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.