TV K3

android aplikacija

instaliraj

Moda u stilu 60-ih

Jednostavni kroj i linije svedenog izgleda 60-tih godina prošlog veka mogu biti upotpunjeni neupadljivim detaljima u minimalističkom stilu. Uz ovaj izgled baletanke su obavezne, kao i male efektne torbice

Moda u stilu 60-ih

ELEGANTAN i svedeni izgled 60-ih godina prošlog veka, odlika je stila pravih dama, koje su nepogrešive u prefinjenosti. Svi odevni komadi su od prirodnih materijala, poput pamuka, svile i lana. Jednostavnog kroja i linija, upotpunjeni neupadljivim detaljima u minimalističkom stilu. Uz ovaj izgled baletanke su obavezne, kao i male efektne torbice.

– Za kancelariju odaberite bele pantalone sa visokim strukom, majicu sa cvetnim dezenom i teget sako sa velikim džepovima.

– Pamučnu suknju do kolena u pepito fazonu sa kombinacijom bele i svetlozelene, uklopite uz belu svilenu bluzu ili košulju. Ovako skockane, raspuštene kose sa naočarima na licu, takođe u stilu 60-ih, izađite na piće sa drugaricama.

– Romantična večera pored reke ili izlazak u grad su idealan povod da “prošetate” haljinu tamnokrem nijanse. Izgled upotpunite bež blejzerom i kimono kaišom u istoj boji, koji će vam dodatno istaći struk. Neutralan kolorit razbijte torbicom, cipelama ili ružem u bordo ili jarkoroze nijansi.

Izvor: Novosti

Komentarišite

Your email address will not be published.