Mještani sela Štrpci: Kao da je bomba pukla, djeca su vrištala

September 4, 2020, 10:55 am

U nesreći koja se jutros dogodila u mjestu Štrpci kod Prnjavora poginuo je Predrag Milovanović. On je upravljao putničkim automobilom, koji se sudario sa minibusom koji je prevozio đake od petog do osmog razreda.

U minibusu se nalazilo 11 đaka, a neki su zadobili lakše tjelesne povrede.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je saopšteno da se na lokalnom putu u mjestu Štrpci, opština Prnjavor, danas oko 6.40 časova, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo.

“U saobraćajnoj nezgodi učestvovao je Predrag Milovanović, rođen 1975. godine iz Dervente, koji je upravljao putničkim automobilom marke audi. Drugi učesnik je Alen Vidović, rođen 1980. godine iz Prnjavora, koji je upravljao minibusom marke reno. Prilikom saobraćajne nezgode smrtno je nastradao vozač putničkog vozila audi Predrag Milovanović  a saputnica u navedenom putničkom vozilu R.J.M. je zadobila tjelesne povrede”, saopštili su iz Tužilaštva.

Uviđaj nna licu mjesta  nezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dragana Lipovčić, zajedno sa policijskim službenicima  Policijske stanice Prnjavor.

Tužilac je naložio preduzimanje istražnih radnji i mjera na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, navedeno je u saopštenju.

TV K3

 

 

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.