TV K3

android aplikacija

instaliraj

Milojević: Nismo tim snova, niti vanzemaljaca

Milojević: Nismo tim snova, niti vanzemaljaca

Crvena zvezda ima veliku šansu da i definitivno otpiše velikog rivala Partizan iz borbe za šampionsku titulu. Crveno bijeli trenutno imaju 15 bodova viška u odnosu na vječitog rivala,  a eventualnim trijumfom bi stekli veliku, gotovo nedostižnu prednost uprkos činjenici da će se bodovi poloviti nakon 30. kola.

Trener Vladan Milojević ističe da ga nerviraju priče o sigurnoj pobjedi njegove ekipe.

-Biće ovo drugačiji meč od onog prvog. Sjećam se da se i tada govorilo o našoj ubjedljivoj pobjedi. Ali, takvi smo, volimo da pretpostavljamo. Ima u javnosti povećane tenzije, kao i uvijek. Ali, to neće uticati na moje igrače. Nismo tim snova, niti smo fudbalski vanzemaljci. Sjećam se priča od prije neku godinu kako neko, eto, igra najbolji fudbal, a mi, navodno, ne igramo- rekao je Milojević.

Trener Zvezde ističe da je derbi uvijek nepredvidiv.

– Derbi je poseban i ne može se porediti sa utakmicama Lige šampiona ili Lige Evrope. Imamo dovoljan fond igrača, januar smo iskoristili da napravimo zalog za budućnost. Nisam čovek koji je sklon da kaže da ćemo dostići formu sutra, za tri, četiri dana, ili za četiri nedelje. Naša igra zavisi od tima, a ne od pojedinca. Očekujem da naši navijači daju veliku podršku i da pobijede na tribinama a mi ćemo se truditi na terenu – rekao je Milojević koji je najavio da će fudbaleri u nedjelju biti uz košarkaše koji takođe igraju vječiti derbi.

Srpskainfo

Komentarišite

Your email address will not be published.