Miličević: Režim u strahu jer će izbori u Doboju biti fer i pošteni

February 19, 2021, 12:09 pm

Režim, koji već uzdrman, je u velikom strahu od ponovljenih izbora u Doboju, je su fer i pošteni izbori ono čega se u SNSD-u najviše boje, izjavio je Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS na skupu u Velikoj Bukovici kod Doboja.

Miličević kaže da je strah, koji je režimu bio jedno od glavnih oružja za opstanak na vlasti, i u Doboju pobjeđen.

„Pobjede opozicionih kandidata u Banjaluci i Bijeljini su uzdrmale režim. Ono što se bude desilo 21. februara u Doboju može značiti prekretnicu u Republici Srpskoj i toga se boji Milorad Dodik, predsjednik SNSD“, navodi Miličević.

On kaže da se kod građana probudila nada da se stvari mogu promijeniti na bolje.

„Pritisak, silu i novac, koji su glavno oružje vlasti, je nadjačao talas nezadovoljstva i nada u bolje sutra“, rekao je Miličević.

Zamjenik predsjednika SDS Milan Radović je poručio da će izborna volja građana Doboja biti sačuvana i da će velika pobjeda opozicije biti kada se dokaže da su izbori održani  15. novembra bili pokradeni.

„Fer i pošteni izbori je ono čega se Dodik boji, jer je njegovo prirodno stanište kupovina poslanika, mijenjanje vreća sa glasačkim listićima, činjenje glasova nevažećim“, rekao je Radović.

On kaže da je nedopustivo da gradske vlasti u Doboju prave ogromna zaduženja, a da nema otvaranja novih radnih mjesta.

„U okruženju vidimo da se otvaraju fabrike i privlače investicije, a toga u Doboju nema. Razlog tome je što se ne razmišlja o narodu i zato što vlast nije stvorila ambijent za ulaganja“, kazao je Radović.

Kandidat SDS za gradonačelnika Doboja Cvijan Filipović kaže da ljudi koji sada čine vlast u Doboju više ni sami ne znaju šta rade.

„Do juče su se tukli i svađali sa SNSD-om, sada su u međusobnim obračunima. Gradom umjesto gradonačelnika Borisa Jernića upravalja Sanja Vulić.  Za sve to vrijeme jedino što su uradili je da su pravili nova zaduženja“, kazao je on.

Filipović je istakao da je on jedini kandidat opozicije za gradonačelnika i da  to nikao ne može biti kandidat Socijalističke partije za tu funkciju Srđan Todorović koji je konstantno u vlasti sa SNSD-om.

Sektor za  politiku i medije     SDS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.