TV K3

android aplikacija

instaliraj

Miličević o promjeni dresova u SO i sjednici NSRS o raspuštanju SO Teslić (VIDEO)

Miličević o promjeni dresova u SO i sjednici NSRS o raspuštanju SO Teslić (VIDEO)

Sudbina odbornika u Skupštinama opštini Teslić nalazi se u rukama narodnih poslanika koji će na sjednici republičkog parlamenta zakazanoj za 26. novembar odlučivati o tome da li će raspustiti lokalni parlament u ovoj opštini. Prvi čovjek Teslića Milan Miličević kaže da ne gaji preveliku nadu da će NSRS usvojiti odluke o raspuštanju. Gostujući na TV K3 u emisiji „Potez“ objasnio je i situaciju u kojoj će se opština naći u oba slučaja.

Ukoliko NS RS ne raspusti lokalni parlament u Tesliću, na snazi je i dalje trenutna situacija, kaže načelnik Teslića Milan Miličević, dodajući da već godinu dana, a možda i više građani ove opštine imaju nastalu situaciju, i prije i poslije referendum. Objašnjava i da referendum nije riješio nijedan problem ove opštine.

Takvo stanje će, tvrdi Miličević i ostati ukoliko skupština odluči da ne raspusti lokalni parlament. Objašnjava i drugu moguću situaciju – ukoliko skupština odluči da raspusti lokalni parlament.

Treba naglasiti, napominje Miličević da od pomenutih 15 ili 18 odbornika, 14 su odbornici koji su promijenili dresove.

Podsjećanja radi, u martu ove godine, na prijedlog novoformirane skupštinske većine u opštini Teslić, održan je referendum o opozivu načelnika Miličevića, a birači su odlučili da on i dalje vodi ovu lokalnu zajednicu. Odmah nakon ovoga pokrenuta je inicijativa za raspuštanje lokalne skupštine, o čemu će Narodna skupština raspravljati 26 novembra.

Izvor: TV K3 

 

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.