TV K3

android aplikacija

instaliraj

Miličević: Još 14 000 zaštitnih maski za stanovnike Teslića

Miličević: Još 14 000 zaštitnih maski za stanovnike Teslića

Opštinska uprava Teslić i Štab za vanredne situacije za područje ove opštine vrši podjelu besplatnih zaštitnih maski stanovništvu i službama koje rade na zaštiti i prevenciji od epidemije virusa korona.

“Zaštitne maske su do sada podijeljene svima onima koji su po prirodi svog posla izloženi komunikaciji sa građanima. Zaštitne maske dobili su Dom zdravlja “Sveti Sava” Teslić i ostale zdravstvene ustanove, policijska stanica, vatrogasna jedinica, komunalna preduzeća “Rad” i “Komunalac”, teslićki vrtići, trgovački centri i radnici drugih javnih ustanova.”, rekao je komandanta Štaba za vanredne situacije opštine Teslić Milana Miličevića.

On je istakao i da su građanima koji čekaju u redovima ispred trgovinskih radnji, banaka, pošte, zdravstvenih ustanova, apoteka, kao i građanima koji su se u tom momentu našli na javnim površinama, takođe podijeljene zaštitne maske.

Do sada je podijeljeno oko 3000 zaštitnih maski, dok je za naredni period obezbjeđeno još 14 000 zaštitnih maski koje će se dijeliti u kontinuitetu, naglasio je Miličević.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.