TV K3

android aplikacija

instaliraj

Milan Baštinac v.d. načelnika opštine Laktaši

Odbornici Skupštine opštine Laktaši izabrali su danas Milana Baštinca iz Laktaša za vršioca dužnosti načelnika opštine.

Milan Baštinac v.d. načelnika opštine Laktaši

Baštinca je za ovu funkciju Skupštini predložila opštinska komisija za izbor i imenovanja, na prijedlog Saveza nezavisnih socijaldemokrata, a nakon konsultacija sa svim političkim partijama koje imaju odbornike u Skupštini opštine Laktaši.

Predsjednik Skupštine opštine Laktaši Snježana Kelečević rekla je novinarima nakon sjednice da je Baštinac mlad čovjek, referentna ličnost, magistar društvenih nauka u oblasti politike EU koji je prethodno obavljao funkciju pomoćnika ministra energetike.

“Ovo je dobro rješenje za opštinu Laktaši, jer je riječ o mladoj i obrazovanoj osobi, koja govori strane jezika, koja je radila na mnogim važnim projektima i sarađivala sa partnerima iz inostranstva”, naglasila je Kelečevićeva.

Baštinac danas nije prisustvovao sjednici Skupštine opštine Laktaši, a polaganje zakletve i prvo obraćanje odbornicima predviđeno je za sljedeće zasjedanje Skupštine.

Funkciju vršilac dužnosti načelnika opštine Laktaši Baštinac će obavljati do izbora novog načelnika opština na vanrednim opštinskim izborima zakazanim za 28. septembar.

Prethodni načelnik opštine Laktaši Milovan Topolović u junu je podnio ostavku.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.