TV K3

android aplikacija

instaliraj

Mijatović: Pomozimo KK Partizan

Bivši fudbaler Partizana i Real Madrida, Predrag Mijatović, uključio se u akciju pomoći KK Partizan, koji je u velikom finansijskim problemima.

Mijatović: Pomozimo KK Partizan

Mijatović je pozvao sve koji su u mogućnosti da pomognu bivšem prvaku Evrope da se oporavi i bude ono što je bio.

“Koristim ovu priliku da pozovem sve navijače, sve bivše igrače, sve koji mogu i imaju mogućnost da pomognu KK Partizanu, Dueltovim igračima da ponovu bodu ono što su bili, prvaci Evrope”, rekao je Mijatović u video poruci sa Santjago Bernabeua.

Mijatović se tako priključio akciji navijača da se pomogne Partizanu, što je pre nekoliko dana uradio još jedan bivši igrač fudbalske sekcije Zlatko Zahović, a što su najavili i neki drugi igrači, poput mladog Aleksandra Mitrovića.

Mijatović je za Partizan igrao od 1989-1993. i postigao 45 ligaških golova. Potom je sa velikim uspehom igrao za Valensiju, a vrhunac karijere doživeo je u Real Madridu, kojem je 1998. doneo titulu prvaka Evrope, prvu posle 28 godina.

U završnici karijere, koju je počeo u podgoričkoj Budućnosti, igrao je za Fiorentinu i Levante. Nastupio je 73 puta za Jugoslaviju i postigao 26 golova.

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.