Mihajlović: Više ne uzimam kortizon, sve ide kako treba

January 17, 2020, 4:52 pm

Dobre vijesti stižu iz Bolonje. Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović gostovao je na italijanskoj TV stanici “Kanal 5” i otkrio da je njegovo stanje trenutno veoma dobro. Trenutno on vodi treninge Bolonje, al ii počinje da trenira kako bi vratio snagu.

-Više ne uzimam kortizon i to je odlična vijest. Prošlo je 78 dana od kada mi je presađena koštana srž, a prvih 100 dana su najkritičniji. Za sada sve ide kako treba, potrebno je i strpljenje. Sada sam počeo da vježbam, da vratim snagu. Četiri mjeseca nisam radio ništa- rekao je Mihajlović.

On je istakao da je prošao veoma težak period, ali da se borba nastavlja kao i da mu je porodica pružila ogromnu podršku.

-U pet dana sam imao 13 hemoterapija. Prvi ciklus je bio najteži, imao sam napade panike. Počeo sam da ludim. Želio sam da razbijem staklo, ali su supruga i medicinska sestra me srećom zaustavile. Morao sam i da se držim zbog porodice, kako oni ne bi još više brinuli. Pretvarao sam se, smijao, iako mi se nije smijalo… To su bili veoma teški trenuci- opisao je Mihajlović.

Srpskainfo.com http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *