“Mi se nismo direktno pomirile” Seka Aleksić o sukobu sa Jelenom Karleušom

May 12, 2022, 7:17 am

Seka Aleksić i Jelena Karleuša godinama su vodile “hladan” medijski rat, u kom su se našle mnoge prozivke, ružne i negativne konotacije i insinuacije. Ipak, godinama unazad nisu se pojavljivali takvi navodi u medijima, a svi se pitaju u kakvom su sada odnosu.

Seka je nešto ranije već govorila o relaciji i mišljenju o “maloj od skandala”, a nerijetko je na Instagramu označavala i njenog najboljeg prijatelja i PR-a, Zorana Birtaševića. Sada je podrobnije objasnila šta zaista misli o Jeleni i njihovim prethodnim sukobima.

– Mi se nismo direktno pomirile, jer se nismo srele, ali bih rekla da smo i ona i ja, pretpostavljam, nisam sa njom nikad pričala, došle do neke faze gdje smo zaboravile sve te gluposti. Prozivala je ona mene, ja nju, odgovarale smo jedna drugoj, to je bilo tako ružno. Poslije toga smo se obje ostvarile, postale smo majke, mislim da je stvarno bilo vrijeme odavno da sve to prestane ispričala je Seka za Kurir.

Pitali su je da li joj je oprostila:

– Naravno da sam ja sve njoj oprostila, a vjerujem i ona meni, čim nema više tih navoda u medijima, skoro deset godina. Ja sam u sjajnim odnosima sa njenim PR-om, a najprije prijateljem Zoranom Birtaševićem – završila je Seka, dok se Jelena o odnosu sa njom još uvijek nije oglašavala.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *